8. lokakuuta 2006

Tästä alkaa...

Tästa alkaa bloggaaminen. Mikäli onnistuu, nimittäin, ekat tekstit hävisivät bittiavaruuteen :) Vähän vielä harjoitellaan. Tarkoitus on siis siirtää tänne kaikki valmistuneet käsityöt muistoksi ja ehkä vähän muutakin. Tänään tuli kuvatuksi kaikki noin vuoden ajalta valmistuneet työt, osa töistä on jo ehtinyt eteenpäin, mutta täytynee käyttäjiltä pyytää kuvat muistoksi.

Ensin vähän ponchoja:


Tämä malli oli tosi haastava, helman röyhelöitä tein ja purin varmaan kaksi viikkoa. Aina iltaisin töistä tullessa päätin että luen ohjeen vielä kerran ja yritän uudestaan. Lopulta tajusin, että pitää lukea koko ohje ja JOKAINEN rivi, niin on helpompaa. Lankana Novitan Suvi ja malli on Interweave Crochet-lehdestä, en nyt muista numeroa mutta alkukesästä ostin sen Itäkeskuksen Stockmannilta.


Tää on kanssa virkattu, Kitten Mohairista. Malli on Dropsista, muistaakseni. Lehti oli ponchojen ja huivien erikoisnumero ja on nyt lainassa työkaverillani, joten en voi tarkistaa. Samanlaisen tein siskolleni Minnalle, punaisena joululahjaksi, kuvaa ei ole vielä.

Samasta lehdestä ja periaatteessa samalla mallilla vihreä huivi:Reunassa on samanvärisiä pieniä lasihelmiä, jotka löysin Kädentaidot -messuilta, lähikuva jäi ottamatta.

Sitten on nää verkkoponchot Teddystä. Kaksi on toistaiseksi jäänyt itselleni, kolmannen tein ystäväni Tiinan (www.antiikkinavetta.fi) tytölle Viiville farkunsinikirjavasta Teddystä.Siskonlikalle Ronjalle tein vielä kirjavasta Hippystä yhden ponchon viime syksynä synttärilahjaksi, mutta siitäkään ei ole kuvaa.

Huh huh, on tää vaan niin hidasta siirtää näitä kuvia, että riittää mulle tällä erää. Ehkä sitten huomenna siirryn niihin sukkiin, joita on kanssa muutama pari valmiina ja yhdet puikoilla. Katotaan nyt miten mummu pääsee lukemaan näitä sivuja vai pääseekö.

Ei kommentteja: