27. tammikuuta 2007

Vähän väriä elämään

Viimeksi oli niin harmaata, niin harmaata, että itseäkin hirvitti... Nyt on värit pelissä ja aurinkokin paistaa! Naapurilta saatu joulutähti myös vielä voimissaan.
Green day eli vihreän päivän liivi on jo resoreja vaille valmis. Lankana käytin Ullan ohjeen mukaan Novitan Isoveli-lankaa, tuntuu kyllä hieman liian paksulta ja jäykältä, olisi pitänyt tajuta käyttää suositusta suurempia puikkoja ja muuttaa vähän silmukkamääriä. No, täytyy ensin tehdä valmiiksi ja sovittaa... ehkä jo tänä iltana! (Kunhan synttärikakku Rikulle on ensin leivottu, huomenna tulee tuttuja vieraita kylään.)
Huomenna mennään myös Messilään, jossa rinteet on vihdoinkin saatu kuntoon. Pakkasta on luvattu reippaanlaisesti, mutta täytyy pukea kunnolla ja käydä välillä kuumalla kaakaolla jos paleltaa. Automatkalla aion tehdä Rinsessa-pipoa, täytyy vaan luoda silmukat jo tänään valmiiksi. Ohjeessa oli käytetty Novitan Woolia, mutta siitä oli vain laimeita värejä tarjolla, joten aion tehdä setin oranssista Floricasta. Florica on kyllä vähän tylsää kun se on niin löyhään kierrettyä lankaa, mutta täytyy vaan olla tarkkana ettei tule sääpuolia.
Melkein valmiit (takasauma pitäis ommella ja laittaa pyykin sekaan huopumaan) tossut virolaisesta hahtuvasta Suuri Käsityölehden marras-joulukuun 2006 numeron ohjeen mukaan. Näyttävät vähän pieniltä, taitaa tulla lasten kokoiset kun huovuttaessa kuitenkin aika paljon menevät kasaan.
Vihdoinkin siis kunnon talvi, tässä vähän lunta malliksi. Misse ei oikein tykkää ulkoilla...takan päällä on jostain syystä paljon mukavampaa.
Aurinko paistoi jo ihan sisälle asti ja kristallit kimaltelee ihanasti! Ei tosin tässä näytä niin kivalta kuin oikeasti näyttää! Oli loisto-ostos tuo valaisin! Lopuksi linkki pipoon, jonka EHKÄ teen joskus eli Odessa-pipo. http://www.magknits.com/feb06/patterns/odessa.htm Ihana, vai mitä?

2 kommenttia:

Katiija kirjoitti...

Tervetuloa blogimaailmaan!!!

Katiija kirjoitti...

Tervetuloa blogimaailmaan!