5. maaliskuuta 2007

On sentään jotain valmistunut

Rinsessa-setin pipo valmistui jo aikoja sitten, on ollut ahkerassa käytössä. Muuten pipo on ihan hyvä, mutta kun pudotin sen vahingossa pihalle ja se jäätyi hankeen kiinni enkä saanut sitä irti enää aamulla muuten kuin sulattamalla eli kaatamlla vettä reilusti päälle, jolloin se hieman ehkä venähti. Jos tekisin toisen niin aloittaisin kavennukset muutamaa kerrosta aikaisemmin. Ohjeessa oli kämmekkäiden ohje, mutta halusin tehdä lapaset. Silmukoita olisi voinut olla vähän enemmän, ehkä yhden kuvion verran. Kämmekkäisiin silmukkamäärä olisikin ollut ok, mutta lapasista tuli ehkä turhankin istuvat. Ja peukalo näyttää ihan hassulta, ainakin silloin kun lapaset eivät ole kädessä. Nämä valmistuivat tässä sairausloman aikana, joten en ole niitä vielä käytössä testannut. Setin ohjehan löytyy Ullaneuleen sivuilta.

Nyt olen tehnyt Novitan Samos-langasta puseroa Novita kevät 2007 -lehden ohjeen mallin mukaan. En tiedä tuleeko tuosta mitään, kunhan nyt jotain teen aikani kuluksi, en ole mallista kovin innostunut, lehdessä näytti jotenkin paremmalta...
Mutta ainahan sitä voi välillä laittaa muutaman palan Mona Lisaan paikoilleen kun neulominen/tv:n katselu tai lukeminen alkaa tympiä!

Ei kommentteja: