28. toukokuuta 2007

Vaiheessa...

Tästä tulee "Kesän kaunein bolero" (Moda 2/2007). Lankana Novitan Tennessee joka loppui tietysti kesken, joten ei valmistu vielä tänään... Onneksi ko. lankaa saa Anttilasta työmatkan varrelta lisää. Tuo "kesän kaunein" hehkutus on kyllä mielestäni pikkuisen liioittelua, sen voin sanoa jo tässä vaiheessa.

Olen antanut myös mutkapuikolle töitä ja aloittanut palmikkosukat Maijasta. Näitä ei voi tehdä tv:tä katsellessa, joten edistyvät kovin hitaasti enkä ole päässyt alkua pidemmälle.

Uusimmasta IK:sta tekisin ensiselailujen perusteella joko kansikuvaneuleen, sinisen pitsineuleen (en tosin tuolla kauluksella) tai vaaleanpunaiset polvisukat. Jatan ihanien Clessidroiden innoittamana kun olen tuota possunpunaista Regia Silkiä hankkinut jo varastoon. En tietenkään tarpeeksi sitäkään, joten ensimmäisenä lomapäivänä perjantaina taidankin suunnata hankintaretkelle Menitaan.


Nitkutus jatkuu...

4 kommenttia:

Jatta kirjoitti...

Ooh, noi sukat on kyllä niin upeat. KOskahan Akateeminen saa IKta, täällä ei oo vielä näkyny..

riikka n kirjoitti...

Noi Aran Sandal Sockit oli mun mielestä tosi kivat neuloa, ja lopputuloskin on ihan viehko.
Nancybushmaiseen rautalangasta vääntämiseen tottuneelle neulojalle ohjeen paikoittainen suurpiirteisyyskin oli hauskaa vaihtelua...

helena kirjoitti...

jatta: aina se lopulta tulee, se IK nimittäin, mutta odotus on yhtä tuskaa, varsinkin kun tietää että joku on jo omansa saanut...
riikka n: on tosi viehkot sun sukat, kävin ihailemassa. Nyt mun pitää vaan jatkaa :-)

Jonna kirjoitti...

Kivan näköinen tuo sukan alku!
Miulle ei ole vieläkään IK: tullut, malttamattomana oottelen, kun on ensimmäinen IK ikinä :)