28. kesäkuuta 2007

Hermot menee

En tiedä mikä nyt mättää, mutta kahden edellisen postauksen kuvat hävisivät tosiaan jälkiä jättämättä. Kiitos Jatta kun kommentoit kuvien katoamista, koska en voinut olla varma oliko vika vaan mun koneella vai näkyikö se kaikilla muillakin samoin! Lisäsin edellisen postauksen kuvat uudelleen, myöhemmin ehkä loput kunhan kerkiän. Luulen että ongelma liittyy jotenkin bloggerin automaattisiin tallennuksiin.

Tulin justiinsa Porvoon Lankatalosta. Ostin vyyhdin Grinascon farkunsinistä Merinosilkiä (siitä tullee "kukkakorihuvi" serkulleni Ausseihin), viisi kerää Sirdar Dunea puoleen hintaan (toppiin tai boleroon) ja viisi kerää valkoista Mandarin Petitiä (toppiin)... Ja kukahan ne kaikki taas neuloo?

Laitan tähänkin postaukseen nyt tällaisen testikuvan. Kuvassa on entiset orvokkini, joita ei siippani mielestä tarvinnut juhannuksen ajaksi nostaa varjoon. En voi kehua retostella hortonimintaidoillani muutenkaan, mutta tää kuva olis kyllä just niin p***amutsi -blogikamaa otsikolla "Mitä mieltä olette, vieläkö kannattaa kastella tai jotain?"Nitkutus jatkuu...

10 kommenttia:

AnniKainen kirjoitti...

Juu, minäkin kaipailin kuvia ja tulihan ne sieltä. Voi miten kaunis neule. Sopii sinulle mainiosti ja näyttää paremmalta kuin lehdessä. Onnittelut.

Älä huoli tuosta kukasta.

Marika kirjoitti...

Näkisitpä mun puutarhan.... ;0)
Olen joskus tehnyt seuraavanlaisen käsittelyn kuivahtaneille kukille; vartta reilusti pois ja hetkeksi vesisankoon että kastuvat kunnolla. Orvokkihan on muistaakseni kestävä.

Jatta kirjoitti...

Eipä mtn :) Neule on kyllä mielettömän kaunis. Ja orvokit näyttää ihan mun sisäkukilta viikko ostamisen jälkeen.. Tapan kaikki,ei sille mitään mahda :P

Anne K-R kirjoitti...

Ihana tuo edellisen postauksen neule!

villamokka kirjoitti...

Kasvi?
Luulin että se on laukku!

Marika kirjoitti...

Ei Yahoon ryhmiin tarvi välttämättä olla niiden s-postiosoitetta. Tai kyllä mullakin taitaa sellainen olla mutta en sitä käytä vaan gmailia.

jantta kirjoitti...

Ennen kuin luin tekstin,katoin kuvaa ja ajattelin "onpa mielenkiintoisen näköinen laukku ":) siis tuo kukka.

helena kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Ehkä mun pitää kehitellä tota laukkuideaa. Orvokit kyllä menivät jo roskiin, ostan kaupasta uudet, entistä ehommat :-)

AnniKainen kirjoitti...

Onneksi kukkakauppoja on olemassa:)

Haastan sinut 7 faktaa-meemiin. Käys kuikkaamassa minun blogia.

Aurinkoisia päiviä sinulle.

Essex kirjoitti...

Minäkin katoin, että ompas kasvipitoinen laukku XD