29. elokuuta 2007

Toinen kerta toden sanoo

Short'N Sweet valmistui jälleen! En silti ole oikein tyytyväinen, sillä olisin halunnut, että se menee edestä enemmän kiinni. Mallikuvion vuoksi eri kokoiset bolerot ovat hieman erilaisia, M- ja XL-koon malleihin jää tuo gappi eteen, S- ja L-koot menevät edestä yhteen. Olisihan sitä voinut vähän soveltaa, mutta en kerta kaikkiaan jaksanut pähkäillä!


Lankaostoksille mennessäni olin päättänyt, että teen ruskean tai ruskean. Menitan valikoimia tutkaillessani tulin siihen tulokseen, että vain todella kaavoihin kangistunut ihminen valitsee kaikkien niiden ihanien värien joukosta jälleen kerran ruskeaa. Päädyin mustaan ja nyt olen sitten sitä mieltä, että olisi kuitenkin pitänyt ostaa ruskeaa.


Lanka (Muskat, Garnstudio) oli minulle uusi tuttavuus. Kerällä se oli aivan ihanaa, häikäisevän kiiltävää. Virkatessani pidin kerää valkoisessa muovikorissa ja pikkuhiljaa korin pohjalle kertyi aikamoinen kerros mustaa värihippua ja -nöyhtää, taisi sitä olla mun paidassa, housuissa ja sohvassakin. Eli irtoväriä oli reilusti eikä lanka enää valmiissa työssä näytä yhtä hyvältä, pöh!

Malli: Angela La Vonne Best, Short'N Sweet kirjasta the Happy Hooker
Lanka: Garnstudion Muskat 250g (reunus jäi kerroksen vajaaksi)
Koukku: 4

En tiedä tuleeko muille sama mielleyhtymä, mutta mun mielestä toi mallikuvio nurjalta katsottuna muistuttaa erehdyttävästi salmiakkipääkalloa!


Nitkutus jatkuu...

4 kommenttia:

Perhoneito, kirjoitti...

Salmiakkipääkallo ihan selvästi :)

Kanerva kirjoitti...

Aivan ilmiselvä salmiakkipääkallo!

Annikainen kirjoitti...

Kivan näköinen jakku ja käy hyvin noin solakalle vartalolle. Eli loppu hyvin, kaikki hyvin :)

Anonyymi kirjoitti...

Good Job!
Angela 'La Vonne' Best