6. lokakuuta 2007

Villaa ylle

Lokakuussa kuulemma tehdään sukkia. Siispä puikoilla on Fancy Silk Socks Trekking pro naturasta. Lankaa on vain yksi 100g:n kerä, toivottavasti riittää tähän malliin. Sänkysukista ainakin jäi lankaa vähän ylikin.


Kävin tänään kaverini kanssa Helsinki Fashion Housen ystävämyynnissä shoppailemassa. Onneksi/valitettavasti (?) siellä myydään myös norjalaisia käsityölankoja yhdessä liikkeessä.


Ostin sitten muutaman kilon, mielestäni halvalla. Kilo Gjestal Spinnerin Maijaa maksoi 20 euroa ja kilo saman firman Naturgarn no.1:stä maksoi 12 euroa. Ei paha. Lisäksi ostin tuota harmaavalkokirjavaa, nimetöntä lankaa 6 kerää (á 1€). Tulikohan sitä liian vähän, huomenna sais vielä lisää ja jäihän sinne vaikka kuinka paljon muitakin lankoja. Ties vaikka huomenna olis ihan eri valikoimat...

Mies kyllä vähän vihjaisi, ettei enää tarvis kovin montaa lankasäkkiä meille ilmestyä. Mutta pakkohan sieltä oli lankaa ostaa, vaikkapa vain noiden ihanien muovikassien tähden!


Nitkutus jatkuu...

4 kommenttia:

Lellu kirjoitti...

Voiko sinne mennä kuka vaan ostamaan lankoja???

helena kirjoitti...

Ystävämyyntipäivinä voi, muulloin tietääkseni ei :)

Annash kirjoitti...

Graah, minkä teit. Noilla hinnoilla meille voisi muuttaa muutaman lampaan verran tuota Fritidsgarnia.

helena kirjoitti...

annash: Ai onks toi samaa kuin Fritidsgarn? Ehkä tosiaan, siinä kyllä lukikin, että sopii huovutukseen. Ajattelin, että huovutettuja tossuja ja lapasia siitä tehdään jos ei muuta. Vielä ehtis hamstrata lisää, jos nyt heti lähtis sinne. Luonnonvalkoisestahan voisi itse vähän värjäillä muita sävyjä ;)