28. syyskuuta 2008

Money well spent

Kävin eilen taas Fashion Forumin ystävämyynnissä ja pakko oli ostaa kun halvalla sai. Top Woolit (Marks&Kattens) 20 kerää 20€, Top Mohairit (Gjestal Spinneri)10 kerää 20€ ja Teddyt (M&K) 9 kerää 6€. Säästin siis ihan sairaan paljon... Nyt vaan malleja googlettamaan.


Ihana sunnuntai-iltapäivä kului tänään parvekkeella (siis melkein ulkona) tilaustöissä ja askartelussa. Tilaustyö oli miehen toivoma kamerapussukka, ettei tarvi kameraa sateessa kastella kun rouvan neuleita pitää kuvata säässä kuin säässä. Lankana Putkis jota jäi yli virkatusta pikkukassista ja malli on ihan vaan työn edetessä suunniteltu. Ruma kuin mikä, mutta ei se haittaa kunhan täyttää tehtävänsä.

Askartelupuolta edustaa nämä narukukat. Enää puuttuu jotain 180 kappaletta verhoista, eivät taida ihan heti valmistua kun sormet ovat jo noiden kukkien jälkeen ihan hellinä!Nitkutus jatkuu...

3 kommenttia:

kio kirjoitti...

hyvät lankaostokset! mä ostin sieltä vain kilon valkoista maijaa tulevaisuuden värjäilyprojekteihin. Ehkä jos olisin tullut la aiemmin, olisi ollut enemmän valinnanvaraa ja muutakin olis tarttunut, mene ja tiedä. Paperinarustako teet verhot? mä oon nähnyt yhden valmiit jo (muuten kuin lehdessä), tosi hienot ovat valmiina!

helena kirjoitti...

kio: Mä olin paikalla heti 10 jälkeen ja mielestäni valinnanvaraa oli runsaasti aikaisempiin kertoihin verrattuna. Top Woolistakin piti valita kahden ruskean väliltä. Ja juu, paperinarusta teen verhoja, näin ne luonnossa Seinäjoella Kaarakan talossa näyttelyssä ja ihastuin heti!

Dick0369 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色