7. helmikuuta 2009

Hierovat sukat

Pari vuotta sitten tein miehelleni (pyynnöstä) laskospohjaiset sukat Modassa 6/2006 olleen ohjeen mukaan. Sukkia olikin aika työläs neuloa ja taisin vannoa että en toisia samanlaisia enää tee...

Sukat ovat olleet kovassa käytössä eli tulivat tosi tarpeeseen. Ovat kuulemma todella lämpimät kun kaksin- tai ehkä jopa kolminkertainen pohja eristää mukavasti jalan kylmästä lattiasta. Ja ne vielä hierovat jalanpohjiakin kävellessä, hyvä kun ovat välillä pesuun ehtineet! Regia Silk on vähän nuhjaantunut käytössä, mutta hyvin on kestänyt vaikka lanka tuskin on ihan parasta mahdollista sukkalankaa.


Loppusyksystä pyydettiin taas uusia, samanlaisia sukkia. Olin kai jo unohtanut aikaisemman tuskailuni sukkien parissa ja lupasin. Nämä uudet sukat saisivat kuulemma olla varresta vähän tiukemmat. Aikaisempiin olinkin lisännyt silmukoita ohjeesta poiketen, joten nyt tekisin ohjeen silmukkamäärillä ja niistä tulisi just sopivat, vai mitä?

Tuumasta toimeen: pohjalaiselle miehelle pohjalaiset värit ja koko 42/43 työn alle. Joskus reilusti kantapääkavennusten jälkeen pyysin ensimmäisen kerran miestä sovittamaan ja kuinkas ollakaan, aivan liian pieni sukka... Voihan ruma sana ja toinenkin! Sovitin omaan jalkaani ja kas, sehän oli aika sopiva minulle ja mitä ihmettä, tdellakin aivan ihanan tuntuinen kävellessä! Urakoin sukat siis itselleni ja aloitin miehelle paksummasta langasta uudet, kolmannet...

Malli: Moda 6/2006
Lanka: Maija
Puikot: 3mm (pienemmät olis olleet paremmat)
Koko: ohjeessa 42/43, lopputulos 37/38 hmph...

Ne kolmannet sukat aloitin erilaisella varrella kun tämä ohjeen varsi ei minusta ole kovin nätti, nuo venytetyt silmukat ovat jotenkin aika epätasaisia minun käsialallani. Positiivisin juttu koko projektissa oli se, että lopultakin sain aikaiseksi yhden siistin, ihan kokonaan reijättömän kantapään aikaiseksi lyhennetyin kerroksin, kunhan muistaisin vielä ensi kerralla miten se piti tehdä :)


Kevätpäiväntasaushuivia aloin myös nitkuttaa, se vasta onkin mukavaa hommaa! Ensimmäinen mysteerihuivi minulle, jossa kuvio on säännöllistä ja loogista, sellaista jota voi tehdä rennosti vaikka telkkarin ääressä eikä tarvi silmä kovana seurata kaaviota ruutu ruudulta! Kiitos vaan Lankakomeron Päiville ohjeesta!

Nitkutus jatkuu...

12 kommenttia:

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Kiitos! Ehkä ohjeen tv-ystävällisyyteen vaikuttaa, että itsekin neulon tv:n ääressä!

Eila kirjoitti...

Onpas hauskan näköiset sukat!

heidi kirjoitti...

Voi, noita olen niin monet kerrat katsellut, kun olen vanhoja lehtiä selannut. Ne on minusta niin tosi, tosi kivat. Miksiköhän en ole tehnyt vielä?

helena kirjoitti...

Päivi: Hauska termi tuo tv-ystävällisyys, pitäisiköhän lanseerata käyttöön. Voisi laittaa aina tuonne tunnisteisiin että oli tv-ystävällinen neule :)
Eila: Kiitos, malli oli kyllä hauskemman näköinen kuin minun toteutukseni ;)
Heidi: Niinpä, niitä on niin lukemattomia malleja joita tekis mieli tehdä, kaikkia ei kuitenkaan ikinä ehdi!

AnniKainen kirjoitti...

Eka kertaa minä näen tällaiset sukat. Onpa jännän näköiset ja varmaan tosi kivat jalassa. Tarttiskohan kokeilla.

SatuA kirjoitti...

Onpas kiva idea sukissa! Terapia-sukat! Mä huomaan, että jo varvassukat (eli kuin sormikkaat mutta "varvakkaat"???) tuntuvat tosi lämpöisiltä, miltä sitten tuntuisi aistien herättely koko jalanpohjan alueelta!?!

Tulehan vilauttelemaan millaisesta langasta huivia tehdään!

Pirena kirjoitti...

Erikoiset nuo sukat, tuntuvat vaikeilta neuloa.
Niin vilautappa sinäkin sitä keväthuivintekelettäsi, kun muutkin.

Sipi kirjoitti...

Onpas tosi hauskan näköiset sukat :)

helena kirjoitti...

Kiitos kommenteista kaikille!
Annikainen: juu, kivat on ja varsinkin jos laskosten sisään pujottaa vielä vähän täytettä (ketjusilmukkaketjua) ohjeen mukaan niin hierovat oikein kunnolla :)
SatuA: Terapiasukat nimenomaan!
Pirena: Ei oo vaikeet, mutta vähän työläät...
Sipi: Kiitos, kuvat eivät ihan tee sukille oikeutta, mutta kyllä niistä vähän käsitystä saa.

Hepsi kirjoitti...

Äskettäin huomasin tuon sukkamallin vanhoja lehtiä selatessani ja ajattelin, että sellaiset pitää tehdä, kunhan ehdin. Hyviltä näyttävät sinun omasi!

marja kirjoitti...

Ompa hauskat sukat:)Ihan uus juttu mulle...

Dick0369 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色