22. helmikuuta 2009

Terapiasukat no 2

Vihdoinkin sai mies uudet lempisukkansa! Varsi on tällä kertaa Marjatan sukista tuttu, muuten Modan ohjeen mukaan.


Malli: Laskosukat Modasta 6/2006
Lanka: Janne
Puikot: 3mm
Koko: 42/43, lopputuloskin tällä kertaa n. 43

SatuA nimesi edelliset vastaavat sukat kommenteissa terapiasukiksi. Nimi on näille erittäin osuva, olen todennut itsekin tässä parin viime viikon aikana, että juuri nämä sukat ovat ne kaikkein mukavimmat jalassa enkä enää yhtään ihmettele miehen hinkua saada itselleen uudet vanhojen, jo väsähtäneiden tilalle.

Tästä kuvasta näkyy kuinka pulleita nuo laskokset ovat kun täytin ne ketjusilmukkaketjuilla. Tai siis vielä tässä kuvausvaiheessa vasta toisessa sukassa oli täytteet, tuossa alemmassa. Eikä taatusti tunnu kylmä lattia läpi :) Olen tosi tyytyväinen kun tämä projekti on tältä erää ohi, seuraavaksi haluaisin neuloa jotkut kauniit sukat!

Tähän lopuksi vielä kuva anopille joululahjaksi Novitan Huopasesta neulotuista ja huovutetuista tossukoista, malli modifioitu Suuren Käsityölehden jonkun vuoden joulunumerosta (ehkä), ei sen tarkempaa muistikuvaa tällä hetkellä.

Ja sitten taas sen yllärihuivin kimppuun, kuudes vihje on julkaistu :)

Nitkutus jatkuu...

3 kommenttia:

Anne K-R kirjoitti...

Terapiasukat on hauska nimitys noille sukille!

Edellisen postin pitsihuivin alku näyttää hyvältä.

kaijaleena kirjoitti...

Huomasin sinun kysyneen Katjalta Kissailua ja kässäilyä blogissa Haapsalun huivin opintomatkasta. Olen menossa sinne, en suuren käsityölehden lukijamatkalle, vaan Airin vanhoille asiakkailleen järjestämälle matkalle, joka on viikkoa aikaisemmin. Olin viime vuonna setupitsimatkalla. Ota yhteyttä minuun sähköpostilla, jos asia sinua vielä kiinnostaa. Löydät osoitteen blogistani.

AnniKainen kirjoitti...

Nuo sukat näyttää kyllä hyvin houkuttelevilta. Tarttiskohan neuloa itselleen, ainakin oisin terapian tarpeessa :)