10. maaliskuuta 2009

Hals, lue og votter

Kummitytölläni oli synttärit (6 v) viikonloppuna. Tylsähkö kummitäti vei pehmeän paketin:

Malli: Viking Garn mallilehtinen no 0804
Yksivärinen lanka:Viking Naturgarn 4 kerää (á 50g)
Kirjava lanka: Viking Balder n. 100g
Puikot: 8 mm
Koukku: 6 mm (olis saanut olla isompi)

Lahjan saaja ei nyt suorastaan hypännyt riemusta kattoon, mutta ihan pyytämättä kyllä sovitti jokaista vaatekappaletta sitä mukaa kun niitä paketista esiin kaivoi. Kai se ressukka on jo tottunut :)

AnniKainen haastoi siihen neljäs valokuva neljännestä albumista juttuun. Paperikuva-albumista en voinut sitä laittaa, joten katse uudempiin digialbumeihin siis:


Näyttää olevan parvekkeelta napattu kuva Missen silloin (2006) uudesta ulkoilutarhasta, jossa ulkoilemassa on näköjään neljä kollia. Nyt tuo vasemmassa reunassa oleva villiviini on jo peittänyt kattoa niin paljon, että tänä talvena se keräsikin päälleen kunnon lumikinokset ja nuo katon tukipuut osittain murtuivat... Eli peruskorjaus ensi kesänä edessä.

Kevätpäiväntasaushuivin viimeinen vihje on vielä kesken, eilen vasta ehdin tehdä ekan kerroksen ja tänään ehkä teen toisen. Viikonloppuna toivottavasti päästään kuvailemaan.

Nitkutus jatkuu...

4 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Söpön näköinen setti :)

Anne K-R kirjoitti...

Söötti setti! Ihan kuin karamelli.

AnniKainen kirjoitti...

Kaunis, tyttömäinen setti.

Ihan niinkuin tuossa kuvassa ois lapset kesälaitumella. Eivät ainakaan pääsis karkaileman, hehheh.

Marika kirjoitti...

Kiitos kommentistasi ! Nauroin sen ollako täällä vaiko ei- jutulle ihan ääneen koska satuin juuri tänä aamuna katsomaan viime jakson. Ihan huippusarja juuri tuon sopivan höröilyn vuoksi. :-)