14. maaliskuuta 2009

Kevätpäiväntasausta

Lankakomeron Päivin suunnittelema Kevätpäiväntasaushuivi valmistui eilen ja tänään sitä sitten kuvailtiin Hesan reissulla. Hienoja toteutuksia tästä mallista on nähtävissä useissa eri blogeissa, joten eipä tässä nyt sinällään tule mitään uutta.

lanka: Vuorelman kampavillalanka kaksinkertaisena, n. 80g
puikot: 3 1/2 ja 4 mm
mitat: 180 x 65 cm

Tästä huivista minulla on vain positiivista sanottavaa: ohje oli selkeä ja sitä oli tosi mukava neuloa, vihjeitä tuli sopivan rauhalliseen tahtiin, lopputulos on kaunis ja loppuun asti mietitty ja mikä tärkeintä: kerrankin huivista tuli mielestäni juuri oikean kokoinen. Tämä on ensimmäinen puoliympyrän mallinen pitsihuivini, sekin on plussaa. Väri voisi kyllä olla vähän kirkkaampi, vaikka vähän niinkuin tässä ylivalottuneessa ja säädetyssä kuvassa. No, aika näyttää mikä tulee huivin kohtaloksi.


Hesassa oli kivaa. Käytiin Kiasmassa, jossa on tällä hetkellä pari multimedia/valokuvanäyttelyä: Choosing My Religion ja A Building Is Not a Building.

Pakko tunnustaa, että en ole aikaisemmin käynyt ko. museossa, aina kävellyt ohi vaan. Ihan vaikuttava rakennus, vessatkin taisivat olla nykytaidetta :)


Ruokailun ja shoppailun jälkeen käveltiin auringonpaisteessa Kaisaniemen puiston kautta Hakaniemeen. Olisin halunnut käydä myös Kasvitieteellisessä puutarhassa, mutta teenagerit eivät - käymättä jäi. Ehkä sitten ensi kerralla. Ikinä aikaisemmin en ole myöskään oikaissut Kaisaniemenlahden yli jäätä pitkin, nyt tuli sekin tehtyä (ja sielläkin piti kuvata).Nitkutus jatkuu...

10 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Voi, sinun huivisi on tosi kaunis, tyylikäs ja kivasti kuvattu.

Tess kirjoitti...

Tosi kaunis huivi! Minusta tuo väri on kyllä ihana :)

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

On minustakin kaunis!

SatuA kirjoitti...

Ihanan värinen ja niin ilmava että! Tosiaan huivin koko näyttää juuri oikealta, itekin tykkään että saa peittää muttei roikkua ; )

AnniKainen kirjoitti...

No on se kaunis ja voin kuvitella miten ilmava, ohut ja mukavantuntuinen. Hienot kuvatkin, as usuall :)

Mari kirjoitti...

Kaunis on sinunkin huivisi!

helena kirjoitti...

Kiitos kommentoijille, tästä mallista tuskin rumaa huivia saakaan, joten kiitos ja kehut kuuluvat kyllä Päiville!

Pirena kirjoitti...

Niin kaunis myös väriltään sun huivisi. Olen kyllä omaanikin tyytyväinen, vaikka ei suuri tullutkaan vaan sopiva. Käy hyvin myös takin alle kaulaan.

Hepsi kirjoitti...

Niinpä! Sinun huiviasi juuri katsoin ja ihastelin sen reunaa, mutta pingottaminen oli helpompaa ja jotenkin luontevaa noin.

Sinun huivisi on aivan ihana!

Ninnu kirjoitti...

Minäkin ihailen huivin väriä! Tosi kaunis on.