16. elokuuta 2009

Ihana viikonloppu

Viimeinen viikonloppu ennen koulunalkua, kesä loppuu siis ihan oikeasti. Lauantaina vietiin teenagerit Lintsille illan kolmeksi viimeiseksi tunniksi. Haluttiin nähdä, miltä paikka näyttää iltavaloissa. Päivä oli ollut lämmin, mutta illalla taas hytistiin, ikinä ei ilmeisesti voi varata tuonne liikaa lämmintä mukaan.


Sunnuntaina neuloin koko päivän, no ainakin muutaman tunnin, jo lauantaina aloittamaani Hyrna Herborgar -huivia. Malli osoittautuikin yllättäen todella haastavaksi, kolmannella yrittämällä, kieli keskellä suuta olen päässyt kerrokselle 56 ja innolla odotan hämähäkkikuvioon asti pääsyä. Kuvia huivista tulee sitten kun on muutakin kuin aloituskerrokset näytettävänä.

Iltapäivällä suuntasimme Design Forumiin ja sieltä Design museoon Ryijy ja Tekstiilitaide nyt! -näyttelyihin. Voi sitä luovuuden määrää, melkein alkoi ahdistaa meikäläistä, suosittelen näyttelyä lämpimästi kaikille, jotka lähistöllä asuvat/liikkuvat! Koska ryijyjä, kuten ei myöskään tekstiilitaidetta saanut kuvata, kuvasin jälleen kerran - museon vessan (kännykällä). Olipahan hienot design hanat ja kauniit puuovet!


Illan kruunasi hieno elokuva hyvässä seurassa.


Nitkutus jatkuu...

2 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Mukavat kuvat Lintsiltä!
Olen neulomassa nyt mohairpuseron toista hihaa, eilen sunnuntaina tein ensimmäisen. No, nyt menee varmaan monta iltaa tuossa hihassa ja toivottavasti lanka tosiaan riittää...yllättävän paljon tuo eka hiha söi lankaa.

Mari kirjoitti...

Hei!

Ristipistojuttuja löytyy Suomesta ainakin Kirjokkaasta, ja tässä linkki Kirjokkaan enkeleihin:

http://kirjokas.com/index.php?cPath=350_173_32&osCsid=8f5cc80bd186220b8e72f8e402a4b424

Nämä ovat siis ihan pakkauksia, joissa tulee kangas, langat, malli ja yleensä jopa neulakin mukana. Sitten ihan vain enkelimalleja samasta paikasta:

http://kirjokas.com/index.php?cPath=350_102_172&osCsid=8f5cc80bd186220b8e72f8e402a4b424

Noissa ei sitten tule muuta kuin se malli, eli kangas ja langat ja neula pitää olla omasta takaa, tai ostaa erikseen.

Enkelimalleja saattaa löytyä myös Käsityökorista www.kasityokori.fi , mutta siellä näkyy olevan sekä mallit että pakkaukset lajiteltuna pääasiassa valmistajan mukaan, niin en voi laittaa suoraa linkkiä just enkelimalleihin. Niin ja jouluaiheissa saattaa usein olla myös enkeleitä.

Niin ja sitten tietysti Margaretha www.margaretha.net on se kaikkein tunnetuin kotimainen firma. Tuolta saattaa löytyä kans jouluaiheisista enkeleitä.

Toivottavasti löytyy mieluinen! :) Ulkomailtahan sitten löytyy tietysti aina lisää... on ihan pohjaton suo tuo ristipistomaailma, jos sinne hyppää. ;)