8. tammikuuta 2012

Oi ja voi

Tämän tekstin piti alkaa seuraavilla sanoilla:
Mutta kun ei ole! Olis kyllä, jos olis ostanut riittävästi nappeja. Se joka osti nappeja tähän takkiin - niitä lähes täydellisen värisiä - osti paljon nappeja myös muihin tarkoituksiin. Ja tähän osti sit viis vaikka olis tarvinnu kuus. Vähänks soli pöljä? Ei kestä tällästä. 
Se yrittää huomenna löytää kokonaan uudet napit toisesta kaupasta, Punaisesta Langasta, koska sillon Hakaniemeen muutakin asiaa. Ja se yrittää muistaa ostaa kuus. Jos ei löydy, niin se lähtee sitten tiistaina ostamaan sitä yhtä puuttuvaa nappia sieltä Nappitalosta Helsingin keskustasta. Yhtä vaivaista nappia. Yhden napin takia ei kannata sinne ei kyllä kannata mennä. Pakko sen on varmaan ostaa jotain muutakin. Vaikkei tarttiskaan. Onko mitään järkee? No ei oo ei.
Mikä ei kuulu joukkoon?

Nitkutus jatkuu...

16 kommenttia:

outi kirjoitti...

No kuule, et oo pölijä. Se pölijä on täällä. Tai sitten meitä on kaksi. Sinä et osaa laskea kuuteen, minä en viiteen. Että sillä lailla samaa heimoa kuiteski.;)

Mia kirjoitti...

Voi voi voi, ja minä seisoin vieressä omia nappejani tuijottamassa... Minuakin harmittaa. Ensi kerralla, kun seison vieressäsi nappikaupassa, kysyn nappien lukumäärän ainakin viisi kertaa, ja pakotan ottamaan yhden vielä varanapiksi.

Neule on suloinen jo nyt!

Hepsi kirjoitti...

No voi. Mutta näyttääpä ihanalta tuo neule! Innolla odotan kun soon todella valmis! =)

helena kirjoitti...

Outi: Voi meitä olla enempikin. Kaikki ei vaas uskalla tunnustaa ;)

Mia: Tähän ikään mennessä pitäisi jo tietää, että jos kassalla mielessä käy ajatus, että "pitäiskö ostaa yks varanappi?" niin pitäis ymmärtää ostaa. Mutta kiitos, luotan siihen, että ensi kerralla olet tukenani :)

Hepsi: Lopulliset kuvat saa ottaa lapsen äiti. Ja hän muuten osaa. Lapsen yhteistyökyvystä tosin ei aina voi olla varma...

santra kirjoitti...

Tekevälle sattuu ja kun usein sattuu niin tottuu. ;D Mut neule näyttää kerrassaan herkulliselta.

mokkakissa kirjoitti...

tuota on liikenteessä aina silloin tällöin...

Minna kirjoitti...

On sattunut täälläkin. Tuo neule silti *slurps*

Näppi kirjoitti...

No voihan nenä. Tekevälle sattuu. Ihananainen neule.

AnniKainen kirjoitti...

Auts, aika paha tilanne, mutta onneksi selvitettävissä :) Minullekin nuo napit on aina vähän hankala juttu tai siis se ettei muka millään meinaa löytää sopivia. Viimeaikoina olenkin ollut ovela ja ostanut jo etukäteen muutamia hyvännäköisiä yksilöitä, kutakin vähintään 7 kpl. Ja Viron reissulla tein jopa sellaisen ihmeen, että ostin langat ja napit yhtäaikaa.

Onpa tulossa ihanaisen näköinen villatakki sieltä. Toivottavasti saat pian sen puuttuvan napin :)

Heidi kirjoitti...

Missään ei oo mitään järkeä, mut ei se siusta pöljää tee, kaikenmaailman muka neulomislait pöljiä on kun kaikkien nappien pitää olla samanvärisiä muka :)

Tess kirjoitti...

Oi ja voi, arvaapa olenko mieki tehnyt tuon saman jutun. Yleensä ostan aina yhden varanapin, mutta sen kerran ku jätin sen tekemättä, niin nappeja oli sitte yks liian vähän :D Mulla tuotti ongelmia seitsemään laskeminen...

tiinaf kirjoitti...

:-)

Pitsisukka kirjoitti...

Voi miten ihanalta tuo neule näyttääkin!

Marika kirjoitti...

Ihana nappi !! Onko se sieltä Rustoopuorista ?

helena kirjoitti...

santra: Joo, näitä sattuu... Toivottavasti saadaan lisää kuvia mallin päällä piakkoin :)

mokkakissa: Kulkutauti taitaa olla, vähän niinku flunssa tai joku, mikä lie.

Minna: Kiitos! Hauska kuvaus, slurps, hih!

Näppi: Juu, alan pikkuhiljaa tajuta, että aina ei voi onnistua. Kiitos neuleen kehuista.

AnniKainen: Mä oon aina tiennyt, että sä olet fiksu, mutta nyt mä tulin siihen tulokseen, että taidat olla nero! Ostaa jo napit samalla kuin langat, uskomaton suoritus! Aaltoja!!!

Heidi: No niin, ei kai sitä tosiaan oo missään sanottu. Mutta mä olen aika rajoitteinen tuossa suhteessa. Olis aikamoinen juttu mulle laitta yks erilainen nappi. Hui! Täytyy kokeilla joskus.

Tess: Ostin tänään monta nappia lisää, ja kaikkia vähintään kuusi, kun en sinne samaan paikkaan ehtinyt... Nyt olis kuusi + viisi + kaksi (varanappia) erilaisia melko sopivia tuon värin kanssa...

tiinaf: ;-)

Kiitos Pitsisukka! Toivottavasti mahtuu vielä tytöntyllerön päälle...

Marika: Sä varmaan tarkotat tota ekaa kuvaa.. Se ei ole nappi, se on magneetti. Ostin muka miehelle tuliaisiksi kaupungilta kun halusin sellaisen meille. Katsopa nettisivut Beloved.fi, sieltä löytyy infoa. Mä haluaisin jonkun tuollaisen kaulakorun jollain kivalla tekstillä... En päässyt Rustoopuoriin tällä kertaa Pohjanmaan keikalla :(

Maritta kirjoitti...

No voi että! Mutta soon kaunis yhtä kaikki :D Mä ostan aina ylimääräisiä kun en kuitenkaan varmaksi muista että montako piti ostaa :D