11. maaliskuuta 2012

syräm(m)iä

Viidennen ja kuudennen luokan opettajani teki minuun lähtemättömän vaikutuksen toteamalla, että "yhteen sydämeen ei mahdu kahta ämmää". Olisipa kaikille muillekin sanoille olemassa yhtä helppo muistisääntö.

Tämä oli siis johdanto eiliseen risutyökurssiin. Miksi sydän muotona on niin kiinnostava? Aina kun pitää kokeilla jotain, niin minun kokeiluni on aika usein sydän. Tällaiset pikkusydämet kieputtelin koivurisuista.

Räpsin kuvat kaikista sydämistä, jotka meillä jotenkin lojuivat tänään esillä, enimmäkseen tosin seinillä. Piiloissa niitä on paljon enemmän. En koe olevani mitenkään erityisen sydämellinen ihminen. Ehkä tämä on alitajuntani yritys korjata pimeää puoltani.

Nitkutus jatkuu...

7 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Hienoja ovat! Ja höpsistä, minun mielestäni olet kyllä sydämellinen persoona!

AnniKainen kirjoitti...

Kyllä vain, sydämelliseltä vaikutat :)
Minusta noissa risutöissä on jotain todella vangitsevaa, semmosta arkista, konstailematonta kauneutta.

Kristiina kirjoitti...

Kauniita! Heti rupes raksuttamaan, et osaisinkohan miekin. Pihassamme on iso riippakoivu, josta tippuu talven mittaa askartelumateriaalia hangelle. Aina keväisin lakaistessa mietin, että näistäkin vois tehdä jotain...

helena kirjoitti...

Mia: Kiitos ja no, jaa!

AnniKainen: Risutyöt eivät minua etukäteen kauheasti innostaneet, mutta opettajan mallityöt ja innostavat kurssikaverit saivat minutkin risujen pauloihin.

Kristiina: Riippakoivun risut ovat oikeita aarteita - kuulemma. Keräät vaan risut lehdettömänä aikana ja säilytät ulkona. Osaat varmasti, kurssinvetäjämme Terja Heikkilän kirjassa Risuja ja rautalankaa on havainnolliset ohjeet :)

Tuija kirjoitti...

Kauniita risusydämiä! Minuun iski aikoinaan paha risukuume, eniten pajukuume, pari kirjaakin minulla on, mutta mitään "vakavasti otettavaa" risuhommaa en ole tehnyt. Huoh. Ehkä joskus.

helena kirjoitti...

Tuija: Juu, on niin tuttua tuo kuumeilu - niitä tulee ja menee. Kirjat on kuitenkin aina kivoja!

ArualMaria kirjoitti...

Oih, miten hienoja! <3