11. tammikuuta 2007

Uusi vuosi, uudet kujeet

Arvoitus ratkeaa......eli sukathan ne siinä roikkuivat, tässä nimipäivälahjan saajan, Eevan jaloissa. Sota-ajan malli viime maaliskuun(?) Modasta, lankana Wetterhoffin Sivilla, ihana silkkivillalanka havunvihreänä. Malli sopii kaikkiin jalkoihin kun ei tarvi miettiä jalkaterän pituutta kun kantapäätä ei tehdä.

Anopille valmistui parissa päivässä verkkoponcho Novitan Rustika-langasta jota ostin uudenvuodenaattona Kankaanpään Hamsterista kolme kerää. Ponchoon meni kaksi, joten yksi jäi yli...pitänee ostaa sille kavereita. Kuva jäi ottamatta, ehkä onneksi kun tekele kaipaa vielä korjaamista, tuli hieman liian lyhyt ja hapsutkin jäivät laihoiksi. Ehkä se viimeinen kerä kuitenkin vielä kuluu.

Vuodenvaihteessa kävin myös Porissa Lavikon lankamyymälässä. Ostin ihanaa ruskeaa Sirdarin Snuggly -lankaa. Hmmm... tähän hetkeen asti kuvittelin että se olisi 100% villaa, merinoa lähes kun se on niin pehmeää. Mutta voi kauhistus, vyötteessä lukee 55% nylonia ja 45% akryyliä eli 100% keinokuitua siis! Olis kyllä jäänyt ostamatta jos olisin tuon huomannut, mutta täytyy kokeilla miten lanka käyttäytyy neulottaessa. Ties vaikka siitä tulisi aivan mukava neule, mallia vaan ei vielä ole kun lanka oli sittenkin liian ohutta ajattelemaani malliin...

Tällä hetkellä teen Novita syksy 2006 -lehdestä sellaista ponchoa jossa on sivuilla aukot käsille. Lankana on Teddy, ruskeankirjava, jonka jo kerran neuloin pitkäksi villatakiksi josta en kuitenkaan pitänyt, joten nyt se on kohta toisessa olomuodossa. Lanka vaan jo todella ällöttää, joten en tiedä kuka ko. ponchoa lopulta käyttää. Ehkä anopille menee sekin, antakoon vaikka jollekkin jos haluaa.

Ei kommentteja: