10. huhtikuuta 2007

Wappu-pusero

Ompelin sittenkin kasaan tämän "reippaanoloisen pitsineuleen" Novita kevät 2007 -lehdestä. Miksi ihmeessä Novitassa ei anneta malleille nimiä? Kyllä nyt vaikka Wappua olisi hauskempi neuloa kuin "reippaanoloista pistsineuletta numero 24"...Olin jo heittämässä kirvestä kaivoon kun sain kappaleet valmiiksi ja ne vetivät niin kieroon, niin kieroon! Luomus oli haudattuna syvälle lankakorin pohjalle, toivottomana tapauksena ja melkein kokonaan jo unohdettukin. Sitten näin Katiijan onnistuneen puseron ja päätin antaa omalleni vielä yhden mahdollisuuden. Ompelin osat yhteen, kostutin ja pingotin... ainakin yritin pingottaa sitä suoraksi. Ei siitä sitten aivan suoraa tullut, mutta paljon parempi. Hihat ovat turhan reilut, siis kainaloista, mutta en enää jaksa purkaa ja korjata, olkoon (voi allit kasvaa rauhassa). Mutta mikä ihmeen reikä tuolla takana oikealla olkapäällä vaanii? Lähemmän tarkastelun tuloksena havaitsin että kyseessä oli pitkähköksi jäänyt langankierre, vähän piti kiristää ja näyttää jo paremmalta kuin kuvassa.

Sain positiivisia kommentteja Dollar and a half cardiganista, kaunis kiitos niistä! Tämä bloggaaminen on avartavaa, huomaan etten olekaan ainoa neuloja joka on kiinnostunut tietyistä malleista tai joka toteuttaa tai ainakin aikoo toteuttaa niitä. Nyt kun olen saanut vinkkejä, ketkä aikovat takkia tehdä voinkin käydä aina välillä kurkkimassa miten homma edistyy! Tsemppiä vaan teille, muistakaa tarkistaa tiheys!

Kaijan seuraksi valmistui Kalle:Kalle-parka ei ole mikään muotovalio, pää on epäsymmetrinen ja nokkakin suurehko, ei taida olla ihan edes lajinomainen. Johtuukohan em. syistä että Kalle ei ole kovin valokuvauksellinen?

Ohjetta, kuten jo aikaisemmin mainitsin, ei papukaijaan ole olemassa vaan tein Kallen yrityksen ja erehdyksen kautta. Mielestäni lopputulos on kuitenkin melkoisen lähellä alkuperäistä, sitä en vaan ole keksinyt miten saisin nuo lenkit pysymään ruodussa, siis etteivät lähtisi purkautumaan. Varmaan hieman pidemmät lenkit olisivat olleet kestävämmät. (?)

Eilen illalla aloitin lopultakin sen Evelyn A. Clarkin Shetland Triangel -huivin, melkoisen addiktoivaa neulottavaa, mutta niiiin mukavaa! tiinav oli tehnyt kevään IK:sta sen Norah Gaughanin Bonsai Tunicin, jota olin pikkuisen myös ajatellut. Aivan ihana malli, mutta ei ehkä kuitenkaan valitettavasti sovi minulle. Myös Suuressa Käsityölehdessä 3/2007 oli pitkähkön kypsyttelyn jälkeen ainakin pari kiinnostavaa mallia eli nrot 14 (palmikkojakku) ja 15 (palmikkobolero). Lankana minulle tuntemattomat RYC Natural Silk Aran ja RYC Cashsoft DK. Täytyy nyt pohtia että kumpi malli (ensin) ja mikä olisi korvaava lanka, ihan heti en syöksy lankaostoksille ;)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ohje löytää perille tästä:
jaanam65 at luukku.com.
Kovasti kiitoksia! Nyt kun vain ehtisi kokeilemaan omaa tirpusta :)

On muuten kauniin värinen pusero, nam!

Anonyymi kirjoitti...

Kerrassaan ihana Wappupusero! Värikin niin keväinen! Onneksi ompelit sen kasaan! =)

Perhoneito kirjoitti...

Aivan ihana "reippaanoloinen pitsineule numero 24"! Ja väri on niin herkullinen, että paidan voisi vaikka syödä :) Heti tuli sellainen olo, että mulle kans.

Dick0369 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色