3. kesäkuuta 2007

Pitsiä kesäiltoihin

Virkattu pitsibolero valmistui juuri sopivasti reissuun. Ehkä sille on käyttöä Bulgarian lämpimissä illoissa... Viikon matkalle lähdetään tiistaiaamuna kukonlaulun aikaan.

Malli: Virkattu bikkubolero nro 42 Moda 2/2007
Lanka: Novitan Tennessee n. 250g
Koukku: 3 1/2

Lanka olisi voinut olla ohuempaa ja kevyempää, mutta lopputulos on kuitenkin odotuksiani parempi. Mallikuvio oli yksinkertainen, mutta muut ohjeet aika ylimalkaiset: "...Virkkaa keskitakasauma ps:in ja kjs:n..." Siis mitä, näinkö?:

Myöskin etureunan viimeistelyohjeet olivat erittäin mielenkiintoiset, käsketään virkata kiinteitä silmukoita ja niihin sitten mallikuviota, mutta ei kyllä yhtään kerrota että kuinkahan paljon niitä kiinteitä silmukoita pitäisi tehdä. Onneksi ystäväni Liisa oli jo ehtinyt yrittää ja erehtyä ko. mallin kanssa, joten saatoin konsultoida häntä. Kiitos vaan vielä kerran Liisa!

En ole vielä oikein sinut noiden sitomiskaitaleiden kanssa, mutta ehkä oikea solmimistapa vielä löytyy.Nitkutus jatkuu...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis on, sopii varmasti hyvin lämpimiin kesäiltoihin!

Anonyymi kirjoitti...

Nätti bolero! B niinkuin Bulgaria!
Mukavaa matkaa!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva nähdä tuo malli valmiina, kun se on ollut ajatuksissa aloittaa matkatyöksi.... Tosin lankani taitaa olla liian paksua.... Kaunis!

Anonyymi kirjoitti...

Onpa tosiaan mukavan näköinen, kuin tehty lämpimiin kesäiltoihin.

Hyvää matkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis bolero! Hyvää matkaa Bulgariaan!! :)