29. heinäkuuta 2007

Ken leikkiin ryhtyy...

Tulikin liityttyä siihen MS3:een... Eihän sitä tehdessä voi tehdä yhtään mitään muuta, ohjetta on seurattava kieli keskellä suuta, tuhat ja yksi tarralappua kiinni ohjeissa jotta pysyy kärryillä missä mennään! Olen edennyt vasta ensimmäisen vihjeen loppuun eli olen kolme jäljessä ensi perjantaina kun viides vihje julkaistaan.


Mutta eihän tässä mitään kiirettä ole mihinkään, pakko vaan kohta laittaa puikoille joku tv-neule ettei kaikki TV:n katseluaika mene aivan hukkaan :-)

Tämä päivä kului ulkoilun merkeissä. Oli pakko saada perheen teenagerit irti tietokoneesta (ihme addikteja nekin). "Pakotettiin" ne Viikkiin ulkoilualueelle lintuja bongaamaan. Ihan niinkuin oltais joku lintu muka tunnistettu, jos olis sellainen nähty siellä vesisateessa. Mieheni on pohjalainen ja tuntee pohjalaaset lajit eli peipoosen ja mehtäpeipoosen. Itse kun olen melkein kaupunkilainen niin tunnen lisäksi pulun ;-) Ja siellä muuten oli pulu, vaikka muu seurue väitti että se oli joku metsäkyyhkynen muka. Pulu mikä pulu.
Onneksi se sadekin loppui jossain vaiheessa ja meillä oli oikeasti ihan kivaa!

Nitkutus jatkuu...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hattua nostan taidoillesi ja ahkeruudelle. Mielenkiintoista seurata millainen on neuleen lopullinen olomuoto.

Hatua nostan myös sille että koko perhe retkeilee luonnossa ja vielä sadesäässä. Nuista pienistä yhdessäolon hetkistä se elämä koostuukin.

Anonyymi kirjoitti...

Mukana myös MS3:ssa, siitä tulee hauskan näköinen huivi11