7. syyskuuta 2007

Joey and Roo says hi!

Jonkin aikaa sitten lähetin neulomani Flower basket shawlin aussiserkulleni synttärilahjaksi. Pyysin häntä meilaamaan minulle kuvia, joista näkyisi kuinka kauas maailmalle huivi matkasi.

Okei, näistä kuvista näkee että kaukana ollaan, jos vaan osaa tunnistaa takana näkyvät eukalyptuspuut.

Näissä ei enää voi mennä paljon pieleen kun kengurut loikkivat taustalla (klikkaa suuremmaksi). Kuvat on otettu serkun omalla takapihalla, eikö olekin ihmeellistä? Meidän takapihalla voi bongata lähinnä oravia ja variksia... Serkku pahoittelee kuvien laatua, mutta nuo kengurut ovat kuitenkin aika arkoja otuksia, joten lähikuvausmahdollisuutta ei ollut.

MS3:n "pakkopullaosuus"eli nelosvihje on vihdoinkin selätetty! Huivin neulominen maistuu taas kun edessä on jotain erilaista. Minulla on jo viimeinen kerä lankaa menossa eli saan vielä jännittää riittääkö lanka vai onko pakko lähteä Tallinnaan ostamaan lisää :)

Nitkutus jatkuu...

3 kommenttia:

Altocumulus kirjoitti...

Hauskoja kuvia, hurjan monta kengurua tuossa alimmassa kuvassa olikin kun tarkkaan katsoi. Ja huivi on kaunis!
Tsemppiä MS3:n kanssa, minä aloitin alusta toisen puoliskon, teen sen symmetrisenä. Tylsistyttää kyllä neuloa samaa uusiksi.

helena kirjoitti...

Ylemmässä kuvassa ne erottuu itseasiassa paremmin, laskin itse 14 kappaletta! Joo, varmaan on tylsää neuloa samaa uusiksi, mutta onneksi se alku menee niin nopsaan. Tsemppiä vaan sinullekin!

Raisa kirjoitti...

Onpa sulla kaikkea ihanaa täällä blogissa, lueskelin varmaan koko 2007-vuoden läpi...!