15. syyskuuta 2007

A-pu-va!

Ei valmistu MS3, ainakaan jos ei löydy lisää lankaa. Seiskavihje enää jäljellä, mutta lanka perhana loppui kesken! Näin sitä käy, kun summissa vaan ostelee ilman sen tarkempia ohjeita... Vähän kyllä hämäsi, kun kerä olikin vain 25g eikä 50g (vasta kotona tajusin), joten ostin sitten vaan kolme (seli seli). Lanka on italialaista mustaa BBB Kid Mohairia, jota ostin Tallinnasta Filatista.


Ei kellään sattuisi olemaan yhtä ylimääräistä jonka voisi myydä? Tai tietääkö kukaan, saako ko. lankaa täältä pk-seudulta? Tai muualta Suomesta? Tarkoituksenani oli tänään soitella lankakaupat läpi, mutta vaatteiden ostosreissu Itäkekuksessa kahden vastaan hankaavan teenagerin kanssa oli niin infernaalinen koettelemus, että pääasia unohtui... Tai hei, olisko joku piakkoin menossa Filatiin?

Vähän epätoivoista, mutta en nyt muutakaan tähän hätään keksi. Ainahan sitä voisi piipahtaa tuolla etelämpänä, mutta että ihan vain yhden lankakerän tähden? Olisi ehkä vähän liioittelua. Tosin ainahan voisi samalla ihailla kaunista kaupunkia, vaikkapa vain kaunista takorautaa...
Nitkutus jatkuu...

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on vaan vihreenä, sori.

Marika kirjoitti...

Kiitos käynnistä ;-) Vaatteiden shoppailu on ihan sitä parasta hommaa noiden teinien kanssa....Juoksutin just pari viikkoa sitten pojalle pukukaappiin (!?) kokeiltavaksi varmasti kaikki kokoa s-m olevat takit R-collectionissa ja lopputuloksena oli se että poika marssi puolen tunnin rodeon jälkeen kahta kättä heittäen putiiista ulos. Ja koska minulla oli hyvä päivä, kävelin vienosti myyjälle hymyillen perässä. Eilen ostaessa tuulihousuja, nappasi poika kuin ohimennen urheiluliikkeestä talvitakin mukaansa. Joskus siis natsaa ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti lankaongelma ratkeaa. Kurja juttu kun käy nuin.

Hienoja kuvia, vallankin tuo suuri takorauta portti. Seppä on ollut taitava sepittämään.

helena kirjoitti...

Huonolta vaikuttaa! Olen koko päivän googlettanut, no en ihan koko päivää, eikä tota lankaa saa kyllä mistään tilattuakaan. Nyt täytyy kysellä tutut ja tuttujen tutut Tallinnaan lähtijät ;-)

villamokka kirjoitti...

Onko toi sun lanka eri kuin tää:
http://www.headwaterwool.com/WebStore07/YarnDetail.aspx?row_num=22

helena kirjoitti...

No niin, Villamokan linkistä tajusin että samaa (?) lankaa saa eri nimellä! Tilaus on tehty ja nyt vaan odotellaan...

Dick0369 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色