21. lokakuuta 2007

Here I go again

Ei siitä kyllä kovin pitkä aika ole kun Swan Lake valmistui ja arvelin etten toista mysteerihuivia tekisi. Miten sitä sanotaankaan, osvaret är best? No, joka tapauksessa jostakin taas bongasin kanadanruotsalaisen Annan huiviprojektin ja johdanto teemaan lumosi minut:

"Have you ever found yourself staring into a deep ocean pondering the mysteries beneath the surface? Or swam in a dark lake at sunset? Do you feel the lightness of the summer rain? Water has many forms and faces, and yet they are all the same - simple H2O."

Varsinkin kun Anna itse sanoi neulovansa huivinsa Fårölaisesta langasta ja mieleeni palasi elävästi edelliskesän kuuma ja ihana kesäloma Gotlannissa ja Fårölla.

KAL alkaa keskiviikkona 24.10. ja jatkuu viikon välein yhteensä kahdeksan viikkoa, tällä kertaa aion pysyä tahdissa ja neuloa vihjeet sitä mukaa kun ne julkaistaan, saa nähdä kuinka käy, mutta tällainen on suunnitelma.


Tein jopa mallitilkun, se osoittaa kuinka tosissani olen :P Minulla sattui olemaan lankakin valmiina, ostin jo jokin aika sitten AnniKaiselta Vuorelman ohuenohutta kampavillalankaa kahta eri väriä, joista turkoosi sopii tähän projektiin just eikä melkein. Mallitilkun tein kaksinkertaisesta kanervanpunaisesta, jotta sininen ei tällä kertaa loppuisi kesken projektin (hän oppii!).


Minulla on ollut koko pitkä viikonloppu aikaa vain itselleni kun mies ja lapset lähtivät syyslomallaan sukuloimaan. Tarkoituksenani oli neuloa, neuloa ja neuloa. Lauantaina imuroin ja pyyhin pölyt, pesin ja lajittelin pyykit, pesin, värjäsin ja silitin keittiön verhot. Oli niin ihana ilma, että oli myös ulkoiltava: haravoin pihan, laitoin loput kesäkukat pois ja kävin pitkällä sauvakävelylenkillä. Enkä ehtinyt neuloa nimeksikään. Ja tänään meillä näyttää taas tältä:

Kuka täällä oikein sotkee? Lähdenpä tästä lenkille...

Nitkutus jatkuu...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Siivoaminenkin voi olla terapeuttista, eikö vaan ja ulkoilu kans ja oma aika.

Onpa kiva seurata alkavaa mystistä juttua (nyt jää se lankajännitys pois :))