7. tammikuuta 2008

Aina ei voi...

...huvittaa. Taukoni on ollut pitkä, eipä juuri ole ollut aihetta blogata. Pitääkö vaihtaa työpaikkaa jos työt haittaa harrastusta?


Joulukuu, Joulu, Uusi Vuosi ja jopa Loppiainenkin oli ja meni, minun neulomisenergiani koko tuona aikana riitti muuttamaan pari virolaista hahtuvakiekkoa pieniksi huopatossuiksi. Tein kokoa "lapsi" Käspaikan ohjeella ja huovutin 40 asteessa. Lopputulokseksi tuli kaksi paria kokoa n. 22 ja yksi pari kokoa n. 26. Täytyy etsiä parit pienet jalat, jotta pääsevät käyttöön. Jos energiaa olisi ollut, olisin ehkä huovuttanut parin kerrallaan ja tehnyt eri kokoisia, mutta nyt neuloin vaan pää tyhjänä.


Tää kuva ehkä kertoo sen, että tossut ovat oikeesti tosi pikkuruisia.

Naturgarnista tein samalla ohjeella tossut kokoa "nainen" eli muutaman silmukan isommat. Ne eivät kuitenkaan juurikaan kutistuneet/huopuneet 40:ssä, joten päässevät 60 koneeseen kunhan saan aikaiseksi.

Mystic Waters huivi on vaiheessa 4/8 enkä tiedä koska siitä etenee, nyt ei nappaa. Muuten kyllä jo ihan vähän vaikuttaa paremmalta, pahin neulomisblääh taitaa olla takana :) Nyt lopetan valitukseni ettei tämä tartu muihin, joiden kaikkien ihania töitä olen käynyt ihailemassa vaikka en ole jaksanut edes kommentoida. Tuhma, tuhma, tuhma...

Nitkutus jatkuu...

3 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Aivan ihania tossuja sulla!

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja tossuja olet tehnyt.

Anonyymi kirjoitti...

Noi tossut näyttää tosi södeiltä! Täytyykin napata tuo ohje ylös niin jos joskus saisi likoille tehtyä sarjatuotantona pikkuisia tossuja. Tsemppiä Mysticin kanssa!