9. maaliskuuta 2008

And the winner is...

Valmis! Vihdoinkin! Hurraa!

Ohje: Mystic Waters (Anna Dalvi)
Lanka: Vuorelman Kampavillalanka kaksinkertaisena, n. 130g
Puikot: 4mm pyöröt


Mystic Waters valmistui jo viime lauantaina talvilomareissulla. Reunuksen teko olikin sen verran simppeliä hommaa, että sain sen tehtyä loppuun autossa jo alkumatkasta. Hyvä etten heti Tukholman jälkeen käskenyt pysäyttää autoa kuvaussessiolle, koko loppumatkan Funäsdaleniin katselin maisemia mahdollisia kuvauspaikkoja silmälläpitäen.

En ottanut nuppineuloja tms. pingoitusvälineitä mukaan, joten huivi sai pingoittua melko vapaasti mökin ruokapöydällä. Kävisi pöytäliinastakin, vai mitä?


Kuvaussessio hoidettiin paluumatkalla, ensin heti alkumatkasta ja vielä toisen kerran Ljusdalin eteläpuolella pienen järven (mahdollisesti Själstugsjön) jäällä, langanpäät roikkuvat kuvissa vielä päättelemättöminä (ei ollut parsinneulaakaan mukana). Hmmm, huivin yläosan kuviot eivät oikein erotu, mutta so what, valmis on ja dokumentoitu.


Huivista tuli suurehko, mutta oi niin kevyt! Lankaa meni lopulta vain noin 130g (ei vaakaa), kiitos vaan AnniKaiselle lisälähetyksestä, korvaan vaivannäkösi sinulle vielä joskus! Ja SatuA:lle isot kiitokset päättelyohjeista ja Annelle, Juulille ja Muimille kiitos kannustuksesta. Vaikka Juuli kommentoikin ettei työtunteja kannata laskea, niin karkea arvioni hu(i)vin parissa vietetyistä tunneista on 70h. Mutta mitä väliä sillä tosiaankaan on? Useimmista tunneista nautin täysin siemauksin ja vain muutamat olivat yhtä tuskaa, mokien setvimistä. Reunukseenkin meni lopulta vain kahdeksan tuntia :-)

Lopuksi vielä pakollinen kuva huipulta. Ihan jokainen päivä ei ollut noin aurinkoinen ja kaunis, mutta lähtisin vaikka heti huomenna uudestaan!

Kylässä oli muuten myös yksi käsityö- ja lankakauppa. Häpeäkseni tunnustan etten vieraillut siellä, vaan ainoastaan vastapäisen terveyskeskuksen röntgenissä kun tuli tutustuttua rinteen pintaan hieman turhan kovaa, hmph. Onnekseni lääkäri sanoi että "Nothing broken, just pain..."

Nitkutus jatkuu...

8 kommenttia:

kio kirjoitti...

upea huivi!Tossa ei pääse nukahtamaan, koko ajan vaihtuu kuvio

annekk kirjoitti...

Wau, näyttää tosi hienolta. Värikin on just ihana.

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut! Aherrus palkittiin ja nyt on hieno huivi johon kietoutua. Ihanan kevyt siitä tosiaan tuli. Itellä tuo lankavalinta meni ihan metsään ja teki varmaan senkin takia huivin tekemisestä yhtä kärpäspaperissa räpiköimistä! Kauniin värinen ja ihanan ilmava! Rohkenetko jo liittyä seuraaviin KAL projekteihin? nythän ois Mystic Light tyrkyllä ainakin?

Totoro kirjoitti...

Kerrassaan upea huivi! Tuo on jo niin iso, ettei välttämättä mahdu enää parivuoteellekaan pingottumaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Nostan hattua ja korkealle. Todella upea huivi ja varmaan höyhenenkevytkin.
Hyvä että lanka riitti :)

Anonyymi kirjoitti...

Wau, toi on todella hieno huivi ja jäin ihmettelee ku kirjotit, että sulla kesti 70 tuntia neuloa huivi...wow!!!
Nii ja aivan upeen värinen huvi!

helena kirjoitti...

kio: No ei todellakaan pääse nukahtamaan, tarralappujen kanssa saa tihrustaa silmä kovana että pysyy oikealla rivillä :p
anne k-r: kiitti vaan!
satua: Ehkä maltan nyt vähän pitää taukoa, vai vieläköhän siihen Mystic Lightiin voi ilmoittautua? Hmmm...
totoro: Heh, ei taida mahtua :)
annikainen: kiitos, varo ettei osu kattoon!
sipriina: Kiitos! Onko 70h paljon vai vähän? Kerroksia oli 367 jos muistan oikein ja silmukoita lopussa aika mieletön määrä. Aina välillä vähän kellotin kauanko menee yhteen kerrokseen ja tuollaiseen lopputulokseen päädyin.

anne-mari kirjoitti...

Todella upea huivi!