15. kesäkuuta 2008

One for the road

Kolmas ja tällä erää viimeinen kesätoppi.

Edestä...
Malli: Novita Kesä 2008
Lanka: Novitan Bambu <200g
Puikot: 3 mm

...ja takaa.

Tein pienimmän koon mukaan ja puoli numeroa suositusta pienemmillä puikoilla. Olkaimia lyhensin kaksi kertaa, vasta kolmannella kerralla tuli sopivan mittaiset. Lanka on kivan tuntuista iholla ja mukavaa neulottavaa, valkoinen olisi kyllä ollut sittenkin nätimpi.

Huomenna lähdetään kesälomille, ensin kohti Osloa ja sieltä sitten valumme Ruotsin länsirannikkoa etelää kohti. Kelit eivät taida paljon kesätoppeja suosia, joten lämmintä vaatetta on pakattu mukaan. Matkalle ajankuluksi (?) otan eilen aloittamani Minttumaarin ja virkattavat sydänverhot, siitä voi sitten valita että neuloako vaiko virkata.

Nitkutus jatkuu...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja täältä löytyi jälleen kerran kaunis toppi:) Toivottavasti sille on paljon käyttöä (voi tulisipa jo helteet).

Aurinkoista ja antoisaa matkaa teille.

tiinaf kirjoitti...

Tosi kaunis toppi!

Trevlig resa!

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa lomaa ja terkut Italiasta! Reissu oli aivan ihana ja hieman ahdisti palata kylmään Suomeen... Ehdin jopa neulomaankin reissulla; neiti 4v:n kesäbolero valmistui ja sukat Fortissima Sockasta.
Ja loppuloman suunnitelmana on viimeistellä kaikki keskeneräiset... Älä sitten kysy töissä että sainko ne tehtyä ;-) Ainakin tarkoituksena on pingoittaa jo viime talvena valmistunut Minttumaari (joka oli muuten reissuneuleena Englannissa kielikurssilla)...

Viettäkä leppoisa loma ja nähdään heinäkuussa!

Ja toppi näyttää kivalta!

Sari

Tui kirjoitti...

Tosi kaunis toppi :)

Kaisa kirjoitti...

Tosi kaunis toppi. Nuo Novitan koot ovat kyllä tosi isoja, aina pitää pienentää joka suunnasta vaikka tiheys täsmäisikin.

Marika kirjoitti...

Ihana toppi ja kaunis väri !! Minulla juuri työn alla saman värisestä mutta kampanjalanka bambusta huivi. Oslo aivan ihana kaupunki !! Lankoni asuu siellä ja käymme piipahtamassa säännöllisin väliajoin (joka 2. vuosi) hänen luonaan. Tykkään norjalaisista hurjasti muutenkin; ystävällisiä, tosin kieli on järkyttävä ! Ja Oslossahan on muutamia kivoja lankaputiikkeja...... ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa reissua. Kaunis toppi.

Anonyymi kirjoitti...

Huhuu, joko sitä on reissusta palattu?

Blogissani on Sinulle jotain.