31. elokuuta 2008

Ruiskukka

Viikko sitten vietettiin miehen kanssa kaksistaan laatuaikaa Helsingissä, eli käytiin Menitassa, muutamassa muussa putiikissa ja kahvilla Kukontorilla kun oli niin kaunis ilma. Melkein kuin olis oltu ulkomailla. Menitasta ostin paitsi lankoja, myös Käsite ky:n "Ruiskukka" tarvikepaketin kassia varten. Olen viikon päästä menossa serkkuni mökille ja miettinyt sopivaa tuliaista.


Olen aikaisemmin tehnyt vain ristipistotöitä, joten vähän kyllä pelästyin kun ohje ei ollutkaan kovin kummoinen, jokainenhan nyt tuosta vaan tekee muutamia peruspistoja... Solmupisto? Häivepisto? Ei mitään muistikuvaa koulun käsityötunneilta. No, härkää sarvista ja pistelemään vaan, vaikka vain vähän sinnepäin tyylillä. Huomasin, että tässäkin lajissa kehittyy ja vähän harmittaa tuo ensimmäinen kukka kun on niin kehno. Mutta jos katsoo vaan kokonaisuutta, niin ei sitä kai huomaa.


Olen jo pitkään ihastellut muiden, esim. Marikan taidokkaita töitä ja haaveillut tekeväni jotain myös itse, nyt olen tyytyväinen kun tuli kokeiltua. Jos tätä enemmän innostuu tekemään, niin tarvitaan kirkkaampi valo ja suurennuslasi (tai monitehot, hitsin ikänäkö!). Vasta näin näytöllä suurennettuna huomaan, että olisin voinut pistellä vähän tarkemmin ja tiheämmin...

Nitkutus jatkuu...

3 kommenttia:

david santos kirjoitti...

This is ART!!!
CONGRATULATIONS.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hienohan tuosta tuli! :)

Marika kirjoitti...

Kassi on aivan upea !! Muakin vähän hirvittää noi muut pistot kuin risti-sellaiset mutta kiinnostaisi kuitenkin kokeilla. Erityisesti pidän niistä jugend-tyylisistä kirjontatöistä.
Niin ja kumarrus maininnasta ! ;-)