11. tammikuuta 2009

Pidä huivista kiinni, Tatjana

Tädin syntymäpäivä lähestyy kovaa vauhtia ja lanka onneton loppui kesken reunuksen neulomisen! Oli pakko pitää neljän päivän luova tauko, koska oikean väristä lankaa sai lisää ainoastaan Porvoosta. No, nyt se on valmis ja pingotettu :) Matka Ausseihin alkaa huomenna ja se on melkein ajoissa perillä.

Kuvissa liehuvat langanpäätkin on päätelty, mutta kuvaamaan piti ehtiä ensin, kun oli edes vähän päivänvaloa. Tuulta olikin sitten huomattavasti enemmän, noin 17 m/s ja sen kyllä huomasi tuolla Uunisaaressa, missä kuvailtiin.Huivi on kaksi mallikertaa isompi kuin kesällä tekemässäni kanervanpunaisessa ja tulihan siitä aika iso, ehkä pienempikin olisi riittänyt. Malli on vaan jotenkin niin addiktoiva, ettei sitä malta lopettaa ihan noin vain, varsinkaan kun mytty sylissä ei tunnu kovinkaan suurelta ja vasta pingotus paljastaa todelliset mitat. No, saa se tätikin tähän kietoutua, sitten kun siellä Australiassa on taas talvi ja vähän viileämpää kuin nyt.

Malli: Minttumaari
Lanka: teeteen Elegant (70/30 villa/silkki) kaksinkertaisena, n.175g
Puikot: 5,5 mm

Huivi on ihanan kevyt ja lämmin, värikin on ihan jees, pitäisiköhän tehdä itsellenikin oma, tähänastiset olen kaikki lahjoittanut pois.

Nitkutus jatkuu...

9 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Hieno huivi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Luen säännöllisesti blogiasi. Se on upea huivi ja väri on myös erinomainen.
Anna (jos käyt Ravelryssä, olen sielä Kuduja)

AnniKainen kirjoitti...

Sama biisi pyöri päässä päivällä jäällä kevellessä :)

Nuissa kuvissahan on dramatiikkaa, upeita. Ja huivi on kans kaunis, varmasti täti tykkää.

Nasti kirjoitti...

Upeat kuvat ja huivi myös!

Marika kirjoitti...

Aivan mahtava huivi ja upeat kuvat !! Visuaalisuus on iso osa blogien lukemista, ainakin minulle ja sinä aina onnistut. Niin ja tuli taas hirveä ikävä sinne etelään.....

AnniKainen kirjoitti...

Aiempaan kommenttiini lisäten: onkos se sittenkin elokuva tuo Pidä huivista kiinni, Tatjana eikä biisi? Jäi vaivaamaan :)

helena kirjoitti...

Mari: Kiitos :)
Anna: Kiva kuulla vierailuistasi. Kävin jo kurkkaamassa sinua Ravelryssä, mutta olen siellä ainakin vielä vähän passiivinen, ehkä luon profiilin sinne vielä jonakin päivänä.
Annikainen: juu, leffa on, enkä muista siitä juuri muuta kuin tuon nimen :)
Nasti: Kiitos! Kuvat ovat vähän pimeitä vieläkin, vaikka lisäsin niihin valoa ennen bloggausta. Tai siis ainakin mun näytöllä ovat turhan tummia...
Marika: Mitä, ikävä tänne etelään? Mulla ei olis ihan heti tätä loskaa ja +2 astetta. Teillä sentään on vissiin ihan talvi? No, ikinä ei ole(ainakaan koko ajan)just hyvä siellä missä on, vaikka melko hyvä onkin, vai mitä?

annekk kirjoitti...

Upeat kuvat! Ja huivikin on komea.

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä tosi kivat kuvat ja kaunis huivi :) Tätisi on varmasti onnellinen saadessaan noin kauniin huivin.