13. syyskuuta 2009

Linkki ja väliaikatietoja

Lupasin Kuduja-Annalle laittaa linkin Mohäärimets-puseroon, ohje löytyy nyt uudesta Lõngakera-blogista. Käykäähän joukolla ihailemassa Annan mielettömän kaunista toteutusta! Minultakin on ohjetta kyselty, joten ei kun kaikki neulomaan mohairia!

Oma mohairmekkoni on edistynyt jonkin verran, rentouttavaa posottaa vaan suoraa sileää neuletta välillä. Voi silti käydä niin, että tässä tylsistymisen estämiseksi on jossain vaiheessa pakko ottaa joku toinenkin työ puikoille, vaikkapa pieni pipo ennen pakkasia :)


Helmaa neulottiin 18 senttiä kaksinkertaisella langalla, se on nyt siis selätetty ja työ jatkuu yksinkertaisella mohairilla. Ei oikein voi kehua jälkeä tasaiseksi, toivotaan, että kastelu ja pingotus joskus lopulta sitten vähän auttaa :)

Nitkutus jatkuu...

2 kommenttia:

Villa Lankala kirjoitti...

Minulla on tuo ihanainen Mohairmeets-neule puikoilla juuri nyt:))) Innostuksen juuret tuon puseron tiimoilta johtavat tänne:)

Niin ihanan kevyttä tuo mohairi, siihen koukuuntuu:)

Anna kirjoitti...

Kiitos, Helena! Uuden neuleen väri on kiva. Mielenkiintoista, että neuleessasi vaihtuu yksinkertainen ja kaksinkertainen lanka. Vaihtuuko puikonumero myös tai ei?