28. elokuuta 2010

Heinäkuun satoa

Kesällä se virkkaa. Kasseja ja huiveja. Lähinnä huiveja.

Tarkoitus ei ole todellakaan käyttää näitä kaikkia yhtä aikaa, vaan aamulla valitaan mustan (tai valkoisen) takin kaveriksi se, mikä silloin eniten miellyttää. Pahoin pelkään, että se on aina se sama. Jostakin tulee se lemppari kuitenkin.Virkatut huivit vasemmalta oikealle #1, #5 ja #6
Moda 3/2010
Koukut: 4 mm, 3,5 mm ja 3,5 mm
Lanka: Rowan Lenpur Linen, Pellava (Öölannin kehräämö?), Mondial Cometa
Koko: n. 9 cm x n.160 cm

Syksyllä se taas neuloo. Mohairia. Ja käy kengän kanssa lankakaupoissa etsimässä sitä oikeaa sävyä. Ei löytynyt aivan täydellistä, mutta aika hyvä kuitenkin.


Nitkutus jatkuu...

15 kommenttia:

kaisa kirjoitti...

No on se virkannut! Ihania huiveja, noista on mukava valita.

seijap kirjoitti...

Voi, mitä ihanuuksia!

MINNA kirjoitti...

Asusteita ei ole koskaan liikaa. Kasseja ja huiveja on oltava monta ja mahdollisen paljon suosikkiväreissä. ;O) Ihania kaikki!

MariL kirjoitti...

Kauniita huiveja kaikki!

Anna kirjoitti...

Minusta voi ihan hyvin käyttää kaikki 3 huivia yhdessä! Se on hyvä idea. Kannattaa pohtia ja soveltaa mohairiin. Millaista mohairia ostit lopuksi? Ei väri ole kovin poikkeava:)

outi kirjoitti...

Käy kengän kanssa lankakaupoissa.:) Jotenkin se kuulostaa kivalta, vaikka syynä on tietysti ihan pakottava tarve. Hienoja huiveja, mutta totta se on, että syksyllä koukkuinnostus vaihtuu puikkoihin.

helena kirjoitti...

kaisa: Juu, valinnanvaraa on. Tosin se oranssi vielä puuttuu kun kesä loppui kesken. Tai siis ainakin lomat loppuivat!

seijap :-)

kesän lapsi: Näin on!

marij: Kiitos Mari!

Anna: Lehdessä oli kuusi pikkuhuivia ja ne oli tehty kaikki toisiinsa sopivista väreistä, ne näytti kivalta yhdessä. Ostin Rowanin kidsilk hazea ja maksoin niistä pienen omaisuuden! Olisinpa päässyt Tallinnaan ostamaan jotain vaikkapa Liann Lõngad -liikkestä!

Outi: Heh. Ekassa liikkeessä nolotti, mutta kahdessa vikassa marssin suoraan kassalle ja kysyin että onks teillä tän väristä lankaa?

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Minusta myös kolme huivia yhdessä näyttää kivalta idealta.
Minä neuloin tuosta Hazesta pitkän neuletakin (kaksinkertaisena) viime sykysnä ja juuri pohdin, minkälaiseen huiviin loppulanka riittäisi. Sävy taisi olla Marmelare, se on kaunis. En ole kyllästynyt.
Värisilmään ei voi tosiaankaan luottaa. Minulla on usein ostoksilla mukana tilkkuja yms. tavaraa, sävystä kun olen vähän turhankin tarkka.

AnniKainen kirjoitti...

Mullakin on niin että jostakin huivista tulee se lemppari ja useimmiten se kietoutuu kaulaan, muut jää hyllynlämmikkeeksi. Kauniita huiveja sulla.

Herrajee, miten herkullisen näköiset kengät ja langat, huokaus!

Jokke kirjoitti...

Tuo ylin on minun lemppari.

Ninnu kirjoitti...

Hienoja huiveja! ...ja tyylikäs nainen.

Näppi kirjoitti...

Hienot on huivit ja sopis kyllä vaikka kaikki kerrallaki. Ja erikseen passa myös oikein hyvin. Kuvat on ku jostain muotikatalogista, tyyliä...

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Hei
Neulon parhaillan Kidsilk Hazen lopuista huivia ja nyt näyttää uhkaavasti siltä, ettei lanka riitä. Ostitko kuvan langat liikeestä, joista saisin tilaamalla itselleni ainakin yhden kerän? Sävy Marmalade 596

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Hei ja kiitos viestistä blogiini. Olen takunnut huivin kanssa: purkanut ja taas aloittanut uutta. Kavensi huivia, joten uskoisin saavani loppulangoista huiviin nyt riittävästi pituutta. Nyt näyttää muutenkin hyvältä.
Mukavaa uutta viikkoa.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kylläpä on aivan ihania huiveja