10. tammikuuta 2011

First things first

Viikonlopun ehdottomasti ihanin ja tärkein tapahtuma oli meidän uuden pienen kummitytön kastejuhla!!! Pistelin hänelle menneen viikon iltoina pikkuisen kortin, muu sai jäädä. Tämän "urakan"  (tosi pienen sellaisen) jälkeen en voi taas muuta kuin ihailla ja ihmetellä, miten jotkut (esim. Eila, Marika, Mari ja monet muutkin) jaksavat pistellä tuosta noin vain vaikka minkälaisia ihanuuksia. Ristipistoilu ei ole minun ykköslajini, vaikka sitä olen jonkin verran kokeillut  aikaisemmin. Tosin taas kerran alkuun päästyäni huomasin, että kyllä siihenkin hommaan voisi ihmeen helposti jäädä koukkuun.

Mitähän faktoja tästä pitäisi kirjata ylös? Malli on Permin of Copenhagen no. 17-2025, koko 9 x 13 cm.
Edellisessä postauksessa mainitsinkin jo kummipojan villasukista, jotka olin neulonut valmiiksi. Viikonloppuna poikkesimme myös heillä ja sain sukat hänelle annettua. Hätäinen kuva sukista otettiin parvekkeella, juuri ennen hämärän laskeutumista. Sukissa ei ole todellakaan mitään ihmeellistä, normiresorin neulominen alkoi melko nopeasti kyllästyttää ja päätin piristää sukan vartta "kiepsautuksella", kuten Annikainen on tehnyt  useasti jo aikaisemmin, esim täällä. En sitten vaan muistanut autossa, että miten se kiepsautus Annikaisen sukissa meni ja erilaiset (tylsemmät) tuli. Ensi kerralla paremmalla onnella sitten!

Normisukat kokoa n. 38
Lanka: 7 veljestä
Puikot: varressa 3 1/2 mm ja terässä 3 mm


Nyt minulla on puikoillani "bling-blingit" (miehen määritelmä) ja niiden jälkeen aion virkata "ihqu-pihqut", joten niitä odotellessa!

Nitkutus jatkuu...

7 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Good for you !! :-)

helena kirjoitti...

Marika: Sanoinhan ottavani itseäni niskasta kiinni :D

Eila kirjoitti...

Niin soma pistely pikkutytölle!
Mulla meni noi puolitoista vuotta ensimmäisestä pistelystäni täydelliseen hurahtamiseen ristipistoihin...
Kivat, konstailemattomat sukat!

MariL kirjoitti...

Ihana pistely! :)

santra kirjoitti...

Kivoja kiepsautuksia.

AnniKainen kirjoitti...

Hienosti pistelty. Voiko olla etten ole ikinä pistellyt mitään? No en ainakaan muista (vanhuus). ois kyllä kiva kokeilla joskus.

Heh, nuohan on komeesti kiepsautetut sukat :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oletpa ollut ahkera. Ihanat sukatkin olet tehnyt