20. marraskuuta 2011

Päivitys 2.0

Kiitos kaikille, jotka jaksoitte osallistua edellisessä postauksessa aloittamaani pitkä vai lyhyt -pohdiskeluun. Ehdoton enemmistö kommentoijista oli pitkän version kannalta ja siihen minäkin lopulta päädyin. Tein kuitenkin pari muutosta, koska mielestäni helman napit olivat versiossa 1.0 väärässä paikassa. Siispä purin helman aina oikein -osuuden ja siirsin napituslistan kohdan sivummalle.
Tarkkasilmäisimmät ehkä huomaavat, että vaihdoin myös napit. Tarkoituksenani oli alun perinkin käyttää tässä neuleessa syksyn keramiikkajaksolla tekemiäni nappeja, mutta koska niiden poltto hieman viivästyi, niin edellisissä kuvissa oli Priimasta ostetut kookosnapit. 
Nappeihin olen tyytyväinen, mutta keramiikkataiteijaksi minua ei ole tarkoitettu. En kehtaa täällä edes esitellä muita tuotoksiani, kuin nuo napit. 
Mekkona voisin tätä neuletta käyttää, jos olisin reilut 20 vuotta nuorempi. Koska en ole, minulla on tässä asussa fiilis, että täti on unohtanut laittaa housut jalkaan. Jatkossa tämä olkoon siis joko tunika tai pusero farkkujen tms. kanssa käytettäväksi.
Loppuvuodesta blogissani tullee olemaan melko hiljaista. Se ei ole mitään vakavaa, minulla vaan tuntuu olevan aivan liikaa harrastuksia, eikä neulominen ole tällä hetkellä se ehdoton ykkönen. Olen viime aikoina vieraillut aivan liian usein esim. helmikaupoissa, joista ehdoton suosikkini on Helmikauppa.com, käykäähän muutkin tutustumassa! Kuoron joulukonsertit vaativat useita ekstraharjoituksia, myös viikonloppuisin. En jaksa, eikä pääni kestä, jos en huolehdi fyysisestä kunnostani. Lenkillä ja kuntosalilla on vaikea neuloa. Arkipäivistäni minä onneton olen myynyt ne kahdeksan päivän parasta tuntia työnantajalleni. Että neulo siinä sitten :)

Nitkutus jatkuu...

23 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Hieno tuli noin!
Heh, heh, kylläpä nauratti tuo "täti on unohtanut housut..."

Suvi kirjoitti...

Se on hieno! :)

Tess kirjoitti...

Hieno se on ja entistä parempi, kun se napin paikka on toisaalla. Jotenkin se katse keskittyi ihan väärään paikkaan siinä aiemmassa versiossa :D

Anna kirjoitti...

Hieno! Toivon silti, ettet jätät neulomista kokonaan:)

AnniKainen kirjoitti...

Sinä se oot kerkiäväinen, ei ihme että jostakin pitää miinustaa :)

Nyt on nappi paikallaan, juu. Ja hei, sinähän voit neuloa sitten joskus sen lyhyemmänkin version. Tuo on hyvä just nuin.

Voimia ja innostusta sinulle :)

Mia kirjoitti...

Hienolta näyttää! Hyvä, ettet lyhentänyt tunikaa olemattomiin, nappien siirtäminen oli ihan perusteltua. Noin hyvässä kunnossa oleva "täti" voisi kyllä käyttää Kuurankukkaa mekkonakin, mutta ymmärrän kyllä tuntemuksesi helman ja iän yhteydestä. Kärsin itsekin samasta fiksaatiosta.

Langanpiilottaja kirjoitti...

Voi miten upea! Kyllä tuota sinun kropallasi voisi vaikka mekkonakin käyttää, mutta ymmärrän hyvin tuon "housut unohtuneet" kommentin... Minusta tuntuu että melkein mikä tahansa polven yläpuolelle jäävä helma saa nykkimään sitä yhtenään alaspäin.

Neili kirjoitti...

Hieno!

MINNA kirjoitti...

Ihania nuo keramiikkanapit!!! Tunikakin on hieno, hieno, hieno!

MINNA kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Lila kirjoitti...

Tuo on kyllä hieno tunika :) Ja napit on ihanat!
Kiitos muuten tuosta helmikauppa vnkistä, pakkohan se oli heti siellä käydä silloin kurkkimassa, vielä en ole tilausta kuitenkaan tehnyt ;) Ebayn ihmeellisestä maailmasta sitten senkin edestä on tullut tilattua helmiä ja muita korutarvikkeita. Ja niin piti olla hurahtamatta helmeilyyn... Minullakin neuleet seisoo paikoillaan, kun aika ei vaan kaikkeen kivaan riitä :/
Mukavaa joulun odotusta sinne teille kaikille :)

Tuija kirjoitti...

Yhä voisin käyttää sanaa simpsakka :) Hyvältä siis näyttää ja napin paikka on varmasti nyt parempi.

Minultakaan ei nyt tunnu löytyvän kutomisaikaa, tosin ei se aika muihin harrastuksiin mene, vaan työntekoon. Kahdeksan tuntia ei riitä tällä hetkellä alkuunkaan, valitettavasti, mutta kyllä se tasapainoisempi elämä taas kohta koittaa. Niin ja kuorossa täytyy tietysti käydä! Perjantaina on meillä eka joulunajan konsertti.

helena kirjoitti...

Eila: Kiitos, näin se vaan on. Tosin nuoriltakin ne on kyllä minusta välillä ihan oikeasti unohtuneet..

Villapeikko: Kiitos! Eikä näytä lapasilta, eihän :)

Tess: Niin samaa mieltä!!!

Anna: En toki, neulon varmasti aina, mutta nyt ei ole aikaa!!!

AnniKainen: Miinustaisin mielummin niistä työpäivistä kuuin harrastuksista ;)

Mia: Täh, sähän olet niiiin paljon nuorempikin :)

Langanpiilottaja: Kiitos! Juu, nykiä pitäis kyllä kovasti ja varmasti helma oliskin sitten aika äkkiä pilalla.

Neili: Kiitos!

Minna: Ihanaa - sä kehuit nappeja! Mä jo vähän ajattelin, että ne taitaa olla vaan minun mielestäni kivoja!

Lila: Kiitos! Kannattaa kyllä kokeilla tuota helmikauppaa, palvelu on loistavaa, tuotteet laadukkaita ja toimitus todella nopeaa!

Tuija: Sinä ja sun simpsakkasi! Kiitos kuitenkin - taas :) Missä teillä on konsertti?

Tuija kirjoitti...

Vastasin meilillä. :)

Pitsisukka kirjoitti...

Oli sitten mekko tai tunika mutta kaunis se on!

helena kirjoitti...

Kiitos Pitsisukka! Nyt minulla on hankittuna sellaiset housut, jonka kanssa tuota voi pitää, eli se on tunika!

Sini kirjoitti...

Hauskaa joulunodotusta nitkuttajallekin!! Ihana tunika :-D

Hepuli kirjoitti...

Aivan upea!!! Kyllä sit jaksat nitkuttaa :) Mulla on ollu neulomisinnostus ihan pois koko syksyn, ihan jo huolettaa. Toivottavasti tulee jostain takaisin, tarvisin uusia vaatteita :)

Eila kirjoitti...

Moi!
Se joulukuusipistely onkin yllätysyllätys ilmaismalli:) Mutta, mutta...kävin siellä sivuilla, mistä sen viime jouluna tulostin, enkä enää löytänyt millään kohtaa mistä sen olisi voinut tulostaa, liekö sitten ollut tarjolla vain viime joulun ajan...
Jos laitat minulle osoitteesi, voin ottaa kopion omastani ja laittaa sinulle, että et ensi juhannuksena ihan toimettomana ole;)

Näppi kirjoitti...

U-p-e-a! Kerrassaan onnistunut lopputulos.

tiinaf kirjoitti...

Oi, kun siitä tuli hieno!

Tulin ihan varta vasten koneelle ja laittamaan sinulle viestiä. Minulla on muutama tosi mieluinen ja tärkeä blogi. Sinun on ehdottomasi yksi niistä! Puikoiltasi tulee aina niin takuuvarmaa, loppuun asti hiottuja juttuja. Jaksan ihailla. En ole vain viime aikoina millään jaksanut kommentoida, vaikka päivityksesi aina innolla luenkin. Nyt siis täältä taustalta 'älähdän' ja toivotan tunnelmallista joulun odotusta!

Itse täällä täppäri sylissä surffaan, neulon joulupakettiin rinsessapipoa tädilleni sekä silmäilen samalla televisiota...ai minullako monta rautaa tulessa...hih!

helena kirjoitti...

Sini: Kiitos, joulua odotellaan jo kovasti!

Hepuli: No nyt just en jaksa, kummitytölle teen ja sutta tulee vaan...ei yhtään enää
jaksais. Lähinnä kiinnostaa kaulurit ja muut tosi nopeat työt joista ei jaksa edes kahta sanaa kirjoittaa...

Eila: Kiitos kiito kiitos - vielä kerran täälläkin. Pistelen sen joskus, varmasti!

Näppi: Kiitos vaan!

tiinaf: Kiitos kun jaksoit kommentoida. En nyt niin tiedä tuosta satavarmasta tuloksesta, mutta voit olla varma, että laitan sulle sitten ihan ikioman tidotteen kun mun aina oikein vaan -huivi on sitt joskus valmis!

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Voi kun minä pääsisin tuohon, että liikunta ohittaisi sohvan nurkassa tikkuamisen :) Talvella kun ei ole edes puutarhatöitä, josta sai hyötyliikuntaa. Kuntosalitkin ovat liian lähellä, töissä kerrosta alempana ja kotona piharakennuksessa, heh.