24. joulukuuta 2011

Joulua

Blogissani on vallinnut syvä hiljaisuus, olen harrastanut enimmäkseen muita asioita ja neulominen on jäänyt sivurooliin. Pääasiassa olen lauleskellut ja käynyt muidenkin kuorojen ym. konserteissa nauttimassa. Teatterissakin on tullut käytyä useampaan otteeseen ja kuntosalilla valmistautumassa tulevaan laskettelukauteen. Neulonut olen lähinnä vain sellaisia mustankirjavia kaulureita yms. joita on aika toivotonta ja siten turhaa sen kummenmmin kuvata.
 
Valokukkaset sentään askartelin paperinarusta ja hopealangasta anopille joululahjaksi. Jos joku tuttu tätä ennen välipäiviä lueskelee, niin hys, hys, lahja kulkeutuu perille vasta Tapaninpäivänä. Anoppi oli viime vuonna nähnyt kyseisen valokukkasarjan jossakin esillä ja kovin kauniiksi kehui. Satuinpa tuolloin poikkeamaan Seinähoella Rustoopuorissa ja ostin sieltä tarvikepaketin valmiiksi. Ja nätithän niistä tulikin, pitää ensi jouluksi värkätä itsellenikin.

Rustoopuorissa olen asioinut ennenkin ja tehnyt ostoksia. HOPEe Ball -paketin ostin neljä-viisi vuotta sitten, mutta vasta nyt sain palloset tehtyä. Pallot kieputetaan hopeoidusta langasta pienten ilmapallojen päälle (halkaisja n. 10 cm) ja lankakerrokset kiinnitetään pienien metallihelmien avulla. Olin varma, että paketin ilmapallot olisivat jo mennyttä kalua vuosien odottamisen jälkeen, mutta viidestä pallosta vain yhdessä oli reikä, joten neljä palloa sain aikaiseksi.
Työkaverilta sain lahjaksi ihanan herkän jouluruusun, toivottavasti saan sen kukkimaan vielä pitkään. Mutta nyt kaikki joulun viettoon - lämmintä ja rauhallista joulua jokaiselle! Ai niin, kuunnelkaa Rajattomien uutta Jouluyö-levyä, oma suosikkini on kappale Kuninkaat kulkevat, katsokaa!

14 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Jouluiloa!

Eila kirjoitti...

Kauniita ovat nuo hopeapallot, samaten valokukkaset.
Ja niin joulu joutui jo taas Pohjolaan... Hyvää joulua sinulle!

MINNA kirjoitti...

Kauniita valokukkaset!

Oikein hyvää ja lämpöistä Joulua!

Villanne kirjoitti...

Iloista Joulua!

seijap kirjoitti...

Jouluiloa sinulle, kauniita koristeita. Anoppi on varmasti iloinen.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanaa ja Tunnelmallista Joulua Sinulle

Marika kirjoitti...

Oi kuinka ihania joulutöitä ! Ruustoopuori on kyllä hyvä putiikki. :-) Oikein ihanaa joulun aikaa Sinulle ja läheisillesi !

Hepsi kirjoitti...

Sydämessä pienessäkin
asuu joulun taika.
Pysähdy siis Sinäkin,
nyt on juhlan aika.

Tunnelmallista joulua!

annekk kirjoitti...

Ihanaa joulua!

Ula Zygadlewicz ~ Zulka kirjoitti...

Wesołych Świąt!

Anna kirjoitti...

Hyvää joulua sinulle ja toivottavasti tavataan esni vuonna neulomisen parissa!

Unknown kirjoitti...

Lumiset oksat vihreän puun
kimmeltää valossa jouluisen kuun.
Katsoen tähtien hopeista nauhaa,
toivon jouluusi lämpöä, rauhaa !

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Ihania töitä, etenkin metallipallot.
Hyvää Joulun aikaa ja Onnea Uudelle Vuodelle!

Heidi kirjoitti...

Kauniitä koristeita ja aivan ihana tuo kaappikello! :)