13. toukokuuta 2012

I feel so lucky

Jokunen aika sitten osallistuin tavoistani poiketen blogiarvontaan, sillä Atelier de Soyun -blogissa esitellyt pikku pussukat miellyttivät minua kovasti. Ja minä voitin ikiomakseni sellaisen ihanan pikkupussukan! Lucky me!!! Torstaina Etelä-Koreasta, Soulista, tuli minulle pieni paketti, jonka sisällä oli tämä:
Ja tässä näette syyn, miksi pidän pussukasta erityisen paljon. Kukat muistuttavat kovasti noita, jotka kirjoin kämmekkäisiini reilu vuosi sitten, vai mitä? Thank you so much Soyun!
Eilenkin oli mukava päivä, sillä olin neuletreffeillä Mian ja Tuijan kanssa. Meilä oli treffit Hietalahdessa sijaitsevassa Snurre-lankakaupassa. Snurre oli meille kaikille uusi tuttavuus ja yllätyimme positiivisesti. Tarkoituksenamme oli piipahtaa katsastamassa kaupan lanka- ja tarvikevalikoima ja sen jälkeen jatkaa tapaamistamme kahvitellen ja neuloen jossain muualla, mutta toisin kävi - jäimme nimittäin kahvittelemaan ja neulomaan valoisaan Snurreen.
 
Mialla oli oma keskeneräinen neuletyönsä mukana, Tuija jatkoi kaupan mallikappaleeksi tulevan pipon neulomista ja minä puolestani kerin ostamiani Allhemp6-vyyhtejä kerille, koska olin tapamiiseen lähtiessäni jättänyt oman keskeneräisen neuletyöni kotiin eteisen lattialle...
Snurren omistaja Anne esitteli meille kaupan lankavalikoimia ja muita tuotteita. Hänen ajatuksenaan on pitää valikoimissa pääsiassa ainoastaan luonnonmateriaaleja. Mattoja, sisustuskoreja, torkkupeittoja tms. virkkaville/neuloville tiedoksi, että Snurren valikoimissa on lankojen lisäksi myös uskomattoman upea lajitelma erivärisiä ja -sävyisiä trikookuteita, joita näkyy hieman myös seuraavan kuvan taustalla.
Lisää kuvia ja tietoja Snurresta ja sen lankavalikoimista löytyy Tuijan ja Mian blogeista, käykää katsastamassa!
Mialle ja Tuijalle kiitokset seurasta ja Annelle suurkiitos tarjoiluista ja hienoista puitteista, joissa saimme lauantai-aamupäivän seurustella :)

Nitkutus jatkuu...

10 kommenttia:

AnniKainen kirjoitti...

Aijai, teillä on varmaan ollut mukava lankakauppareissu. Tähän sopisi laulunsanat; oi jospa oisin saanut olla mukana :) Täältä on vain niin turkasen pitkä matka sinne.

Kävin viikolla naapurikaupungin (sen pienemmän) lankakaupassa. Se on ihan hyvä, laaja valokoima lankoja ja ystävällinen, asiantunteva palvelu, mutta jotakin sieltä puuttuu. Sitten hokasin ettei siellä ole ollut koskaan mitään halvalla, siis semmosia poistolankoja, joista sisäinen sulovilean aina ilahtuu.

Näppi kirjoitti...

Ihana arvontavoitto, ois kelevannu mullekki oikein mainiosti. Ihania kuvia lankakaupasta, jotenki sellasia että tuli heti fiilis, että tuola pitäs päästä käymään. Matkaa vaan turhan palijon...

Mia kirjoitti...

Kiitos seurasta Helena! Tuo tetraedripussukka on hurmaava, samoin rannekkeet! Minulla on jossakin tuollaisen pussukan ohje ja kaavat, mutta en kylläkään muista, missä.

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Kyllä tuollaiset lauantaipäivät ovat hienoja! Elämästä pitää nauttia :)
Ihanan pussukan voitit, hienoja olivat muutkin linkin takana. Hassu yhteensattuma taas: minä olen kierrellyt kangaskauppoja erilaisia pussukkakankaita etsien, tänään yritin yhtä sellaista (SK 11-12/2007) ommella, mutta ei tässä äitienpäivätohinassa mennyt työohje jakeluun. Pitää palata asiaan ajan kanssa.

Ingi kirjoitti...

Houkuttelevia kuvia, kun vaan pääsisi joskus käymään!

Tuija kirjoitti...

Ooh, todella yhteensopivat pussukka ja kämmekkäät. Hauskaa. Kiitos myös iloisesta seurasta! :)

MINNA kirjoitti...

Oi, ihanan rento lauantaipäivä on teillä ollut!

Maritta kirjoitti...

Oi miten ihana arvontavoitto. Ja aivan ihastuttavan lankakaupan löysitte. Tuolla voisi viettää hetken jos toisenkin :)

Anna kirjoitti...

Voi että teillä oli hauska! Hieno, että lankakauppoja lisääntyy.

Neulisti kirjoitti...

Ihan täydellinen pari nuo kämmekkäät ja pussukka! :) Kylläpä osui sopivasti.